Ümit Doğan, Hizmeti Halkımızın Ayağına Götürdük

Okunma: 3545
Sultangazi 8 Ocak 2023 14:31
Videoyu Aç Ümit Doğan, Hizmeti Halkımızın Ayağına Götürdük
A
a

Gazi Mahallesinin çalışkan Muhtarı Ümit Doğan, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ile birlikte Gazi Mahallesi, Muhtarlığı önündeki parka Kitap Kafe açarak hizmeti Gazi Mahallesi halkının ayağına götürdüklerini söyledi.

Gazi Mahallesi Muhtarlığını sık sık ziyaret ederek yaptığı hizmetleri anlatan ve önüne koydukları projeleri tanıtan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, " Biz ayrım yapmadan tüm vatandaşlarımıza eşit hizmet götürme anlayışı içerisindeyiz" dedi. 


Av. Abdurrahman Dursun, " Sultangazi'de kadınlara yönelik başlattığımız calışmalar meyvesini vermeye başladı. ' SU-MEKAN' Sultangazili kadınlarımızın ikinci adresi oldu. eğitimden, kültür ve sanat'a kadar tüm ihtiyaçlarını bu mekanda gideren kadınlarımız şimdi daha özgüvenli" dedi. 


Gazi Mahallesi'nde yaptıkları bir birinden değerli hizmetleri de anlatan Başkan Av. Abdurrahman Dursun, ayrım yapmadan, kimseyi ötekileştirmeden, kimseyi yok saymadan her kese ve her kesime eşit hizmet anlayışıyla çıktığımız bu yolculukta dil, din, renk ve cinsiyt ayrımı yapmadan vatandaşımızın önceliğini göz önünde tutarak hizmeti vatandaşın ayağına götürüyoruz" dedi. 


Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, " Sultangazi Belediye Başkanımız Av. Abdurrahman Dursun'dan talep eddiğimiz Kitap Kafe Muhtarlığımız önündeki parka inşa edildi. Önümüzdeki günlerde görkemli bir törenle hizmete gireceğini söyledi. Gazi Mahallesi'nin en prestijli hizmeti olan tesiste, Eğitim ve kültürel aktivitelerin yanısıra eğitim gören çocukları için kütüphane ve internet hizmetinin olacağına işaret eden Muhtar Ümit Doğan, Kitap Kafe projesi ile güzel bir hizmeti Gazi Mahallesi'nde yaşayan halkımızın ayağına getirdiklerini belirtti.
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat