Ümit Doğan, Geride Bıraktığı Üç Altın Yılını Gazetemiz İçin Değerlendirdi

Okunma: 2370
Sultangazi 28 Aralık 2022 14:07
Videoyu Aç Ümit Doğan, Geride Bıraktığı Üç Altın Yılını Gazetemiz İçin Değerlendirdi
A
a

Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, 31 Mart 2019 seçimlerinin ardından geçen 3 yılı, Yaşam Gazetesi için değerlendirdi.

Gazi Mahallesi Muhtarlığında bir değerlendirme yapan Muhtar Ümit Doğan, “Altyapı, Eğitim, Park,  Duraklar, Işıklandırma, Otobüs hatları, Ambulans gibi acil ve ivedi projeleri hayata geçirerek üç altın yılı geride bırakmak üzereyiz” dedi.  

Yaşam Gazetesine 2022 yılının son günlerinde bir değerlendirmede bulunan Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, “ Duruşu ve doğal güzellikleriyle değerli olan Mahallemiz halkından aldığı ilhamla kendi geleceğini inşa etmeye devam ediyor. Bu açıdan Gazi Mahallesi’nin insanlarının yüreklerine dokunmak, güzel ve kalıcı hizmetler üretmek Mahallemizi geleceğe taşıyarak değerine değer katmak benim için hem büyük bir onur hem de tarihi bir sorumluluktur.

Göreve geldiğim 2019 yılının Mart ayından bu yana Gazi halkının yaşam kalitesini yükseltmek, eksik olan yatırımları İlçenin mülki ve idari amirleriyle masaya yatırmak halkın derdine ve sorununa derman olmak için çalıştık. Tüm Gazi halkını ayrım yapmadan samimi duygularımızla kucakladık. Gönüllülük esasına dayanan Muhtarlığımızın en somut örneklerini hayata geçirmeye gayret etti.

Halkımızın önceliklerini birinci ağızlardan dinleyerek hizmet kalitemizden ödün vermeden çalışmaya devam ediyoruz. Gazi Mahallemize hizmet etme ayrıcalığı ve sorumluluğu ile başladığımız 2019 Yılı’nı başlangıç olarak kabul edersek 3 Altın yılımızı geride bırakmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz.     

Altyapı, Eğitim, Park,  Duraklar, Işıklandırma, Otobüs hatları, Ambulans gibi önemli projeleri kısa bir zaman diliminde hayata geçirerek Gazi halkının yaşam kalitesini artırmak için almış olduğumuz tüm kararlarda mahalle disiplini temel referansımız olmuştur. Gazi Halkının talepleri ve bizden istekleri doğrultusunda hareket edip geride bıraktığımız üç yılımızı üç altın yıl olarak ilan ettik. Ambulans, ulaşım ve Işıklandırma başta olmak üzere projelerimizle birlikte altyapı hizmetlerimize de ağırlık vererek daha yaşanabilir bir Gazi için yeni projelerimizi sürdürmekteyiz. 

Değerli Gazi Halkımıza hizmet etme vazifesini üstlendiğimiz üç altın yılımızı geride bıraktık, “Atılım Yılı” olarak değerlendireceğimiz 2023 yılı ise projelerimizin vücut bulacağı yine çok verimli bir yıl olacak. Gazi Halkının geleceği için, samimiyet ve gayretle çalışıyoruz” diye konuştu.

Ortak aklı çok önemsediklerini hatırlatan Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana, yapacağımız her iş için önce halkımıza danıştık. Hizmet ve projelerimizi halkımızın önceliğine göre belirledik. İlçenin mülki ve idari amirleriyle güzel diyaloglar kurarak çözüm önerileri sunduk. Halk buluşmaları ve saha çalışmaları ile Gazi halkının gönlünde yer edindik.
 
Birlik ve beraberliğin her şeyin üstesinden gelmenin anahtarı olduğunu söyleyen Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, İlçe Belediyesiyle, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Kaymakamlıkla ile birlik ve beraberlik içinde yapılan çalışmaların başarıyı getirdiğini söyledi.
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat