Tüm Canbeyler Derneği, Yeni Şubeler Açarak Ülkenin Her Köşesine Ulaşma Misyonunu Genişletiyor

Okunma: 16448
Sultangazi 9 Mart 2024 11:48
Videoyu Aç Tüm Canbeyler Derneği, Yeni Şubeler Açarak Ülkenin Her Köşesine Ulaşma Misyonunu Genişletiyor
A
a

Tüm Canbeyler Derneği, Genel Başkan Abdulbaki Durmuş'un liderliğinde, ülkenin dört bir yanına yayılma hedefiyle yeni şubeler açmaya devam ediyor. İstanbul - Sultangazi merkezli dernek, bu kapsamda son olarak Mersin'de yeni bir şube açılışına hazırlanıyor.

Kuruluşun temel amacı, çeşitli sosyal, kültürel ve eğitim projeleri aracılığıyla topluma hizmet etmek ve üyeler arasında dayanışmayı güçlendirmek olan Tüm Canbeyler Derneği, genişleyen ağı ile bu hedefler doğrultusunda daha fazla bireye ulaşmayı amaçlıyor. Dernek, yeni şubeler aracılığıyla üyelerine daha geniş bir platform sunmayı ve ülke genelindeki etkinlikleriyle toplumsal fayda sağlamayı hedefliyor.
 
Genel Başkan Abdulbaki Durmuş, derneğin genişleme planlarına dair yaptığı açıklamada, "Tüm Canbeyler Derneği olarak, ülkemizin dört bir yanında daha fazla insanımıza ulaşarak, toplumun her kesimine hizmet etmek ve katkıda bulunmak istiyoruz. Mersin şubemizin açılması bu vizyonumuzun önemli bir adımıdır" dedi. Durmuş, aynı zamanda derneğin sadece belli bir bölgeyle sınırlı kalmayıp, tüm yurtta varlık göstererek, sosyal sorumluluk projeleri ve etkinliklerle topluma katkı sunma misyonunu genişletmeyi amaçladıklarını vurguladı.
 
Mersin şubesinin açılışı, derneğin ülke çapında tanınırlığını artırırken, bölgesel ihtiyaçlara yönelik özelleştirilmiş projeler geliştirme fırsatı da sunacak. Bu yeni şube, Tüm Canbeyler Derneği'nin toplumsal etki alanını genişletmesi açısından stratejik bir öneme sahip.
 
Açılışa dair detaylar ve tarih henüz netleşmese de, Tüm Canbeyler Derneği üyeleri ve Mersin halkı, büyük bir heyecanla bu önemli gelişmeyi bekliyor. Dernek, yeni şubeleri aracılığıyla daha fazla insana ulaşmayı ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmeyi hedeflediği bu yeni dönemde, tüm topluma hizmet etme vizyonunu pekiştirmeyi amaçlıyor.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat