Tayfun Güler'den, Av. Abdurrahman Dursun'a Destek Mesajı

Okunma: 15007
Sultangazi 7 Aralık 2023 09:45
Videoyu Aç Tayfun Güler'den,  Av. Abdurrahman Dursun'a Destek Mesajı
A
a

Yaklaşan yerel yönetim seçimlerinde sona doğru yaklaşırken destek mesajlarımda peş peşe gelmeye başladı. Sultangazi’nin öz evladı Tayfun Güler, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun'u ilçeye kazandırdığı bir birinden değerli projelerinden dolayı hem kutladı, hem de destek mesajı yayınladı.

Hem siyasetçi kimliği ile hem de, belediyecilik tecrübeleriyle öne çıkan Tayfun Güler, mesajında şunları söyledi. “ Beş altın yılını geride bırakan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, göreve geldiği 2019 yılından bu yana Sultangazi’yi Sultanşehir yapmak için çok çalıştı. Deyim yenindeyse Sultangazi’yi inşaat alanına çevirdi. Onlarca Kültür Merkezi, Kadın Merkezi, Gençlik Merkezi, Taziye Evi, Kapalı Pazar alanları, Oto Galericiler Sitesi, Engelliler Merkezi, Oto Parklar, Çocuk oyun alanları, Parklar ve binlerce dönüm yeşil alanın yanı sıra Sultangazi Belediyesinin öz kaynaklarıyla satın aldığı 104 aracı İlçemizde kazandırdı.


Beş altın yılına yüzlerce projeyi sığdıran Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’u canı gönülden tebrik ediyorum. Önümüzdeki yerel yönetim seçimlerinde yeniden başkan seçilerek bir dönem daha Sultangazi halkına hizmet etmesini yürekten diliyorum” dedi.
 
Tayfun Güler
Sultangazi Sevdalısı    
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat