Sultangazi'nin Sevilen İsmi Tayfun Güler Artık CHP Saflarında

Okunma: 19489
Sultangazi 24 Haziran 2023 07:17
Videoyu Aç Sultangazi'nin Sevilen İsmi Tayfun Güler Artık CHP Saflarında
A
a

Mustafa Sarıgül'ün lideri olduğu Türkiye Değişim Partisi, CHP'ye katıldı. Sultangazi'nin evladı Mustafa Sarıgül'ün yakın çalışma arkadaşı Türkiye Değişim Partisi PM Üyesi Tayfun Güler artık CHP saflarında siyaset arenasında boy gösterecek.

CHP listelerinden Erzincan Milletvekili seçilen Mustafa Sarıgül’ün partisi Türkiye Değişim Partisi (TDP), Ankara’da yaptığı olağanüstü kongrede kendini feshederek CHP’ye katıldı. Genel Başkan Mustafa Sarıgül ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezine giden Tayfun Güler bundan sonraki siyasi yaşamını CHP çatısı altında yürütecek.


 
Gazetemize konuşan Sultangazi’nin evladı Tayfun Güler şunları söyledi

Türkiye Değişim Partisi (TDP) olarak özgürlük mücadelesine omuz vermek için, demokratik parlamenter sisteme geçmek için, bağımsız yargı demek için CHP ile birleşiyoruz. Bizim yerimiz her zaman haklının yanıdır ve öyle de oldu. Bundan sonraki siyasi yaşamımı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) saflarında devam ettireceğim. Mücadele arkadaşlarımla birlikte omuz omuza haksızlıklara hukuksuzluklara karşı mücadele edeceğim” dedi.
 
Tayfun Güler şöyle devam etti. CHP'ye ve Sayın Kılıçdaroğlu’na şartsız, koşulsuz destek verme zamanıdır. Türkiye'nin CHP'ye ve Kılıçdaroğlu'na her zamankinden daha çok ihtiyacı var. Türkiye'nin ortak aklı ve birleştirici gücü CHP'dir. Devleti rayına oturtacak kişi Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Tarlada, fabrikada üretim, kamuda dürüst yönetimi sağlayacak kişi Sayın Kılıçdaroğlu'dur. "Ne ezen ne ezilen, insanca, hakça düzen" demeye devam edeceğiz” dedi.
 
 
 
1000
icon
Mete 22 Aralık 2023 17:02

Bu tayfun her kanal griyo sadettin partisi chp akp yeniden refah en son milliyeti hareket partisindeyidi acaba şimdi nirde bilen varmi gelecek vardı sarigun partisi vallaha ben unutum sayamadım taktir milletimin😁

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat