Sultangazi'nin Mimarı Av. Abdurrahman Dursun, İsmetpaşa Mahallesi Esnafını Ziyaret Etti

Okunma: 4057
Sultangazi 8 Şubat 2024 23:42
Videoyu Aç Sultangazi'nin Mimarı Av. Abdurrahman Dursun, İsmetpaşa Mahallesi Esnafını Ziyaret Etti
A
a

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, beraberindeki kurmayları ile birlikte İsmetpaşa Mahallesi esnafını ziyaret etti. Mahalle esnafıyla yakından ilgilenen Başkan Durun, Esnafın sorunlarını birinci ağızdan dinledi. Çözüm önerileri sundu.



Sultangazi’nin mimarı, Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, ziyareti sırasında, esnaflarla samimi bir şekilde sohbet etti. Onların talep ve önerilerini can kulağı ile dinledi. Mahalle esnafının sorunlarını doğrudan yerinde gözlemleyerek çözüm önerileri sunan Dursun’u esnaf bağrına bastı.


 
Mahalle esnafının büyük teveccühünü alan Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, aynı desteği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığında da beklediğini söyledi.


 
İsmetpaşa Mahallesi esnafını ziyaret eden Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, şunları söyledi. “ AK Parti olarak sadece seçimden seçime değil. Her zaman esnafımızın ve halkımızın yanındayız. Onların derdiyle dertlenen, sevinçlerine ve mutluluklarına ortak olan bir partiyiz. Bütün gayretimiz halkınızın refahı ve mutluluğu içindir. Bugünkü esnaf ziyaretimiz seçim arifesinde olsa da esas amacımız halkımızın ve esnafımızın sorunlarını dinleyip çözüm önerileri sunma gayretidir.  Esnaflarımıza hayırlı işler bol kazançlar diliyorum” dedi.














 
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat