Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Çocuklara Bebek Dağıtıyor!

Okunma: 8951
Sultangazi 16 Şubat 2024 14:45
Videoyu Aç Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Çocuklara Bebek Dağıtıyor!
A
a

Sultangazi'nin sevilen ve çocukların biricik dostu olarak bilinen Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, yine yürekleri ısıtan bir adım atarak ilçede yaşayan miniklerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Son dönemde gerçekleştirdiği pek çok sosyal ve kültürel etkinlikle adından sıkça söz ettiren Başkan Dursun, bu kez de çocuklara unutulmaz bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor.


 
Sultangazi Belediyesi, ilçede yaşayan çocukların mutluluğunu ön planda tutarak, Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun'un liderliğinde bir dizi etkinlik ve projeyi hayata geçiriyor. Bu kapsamda, Başkan Dursun'un önderliğinde başlatılan ve çocukların hayallerini süsleyen bir proje daha hayata geçiyor: "Çocuklara Bebek Dağıtıyoruz".


 
Proje kapsamında, ilçede yaşayan ve ihtiyaç sahibi olan ailelerin çocuklarına ücretsiz olarak bebek dağıtılıyor. Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun'un öncülüğünde başlatılan bu anlamlı proje, çocukların sevinç çığlıklarıyla karşılanıyor. Bu sayede, maddi imkânları kısıtlı olan ailelerin çocuklarına sevgi dolu bir hediye sunulmuş oluyor.


 
Başkan Dursun'un, çocukların mutluluğunu ön planda tutan yaklaşımı ve sosyal sorumluluk bilinci, ilçe sakinleri tarafından büyük bir takdirle karşılanıyor. Bebek dağıtımının yanı sıra, ilçede çocuklara yönelik düzenlenen çeşitli etkinlikler ve eğitim programlarıyla da çocukların gelişimine katkı sağlanıyor.


 
Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun'un öncülüğünde hayata geçirilen "Çocuklara Bebek Dağıtıyoruz" projesi, ilçede yaşayan çocukların ve ailelerin yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Bu anlamlı adım, Başkan Dursun'un çocuklara ve topluma yönelik duyarlı yaklaşımının bir yansıması olarak büyük takdir topluyor. Sultangazi Belediyesi, ilçede yaşayan her kesimin mutluluğunu ve refahını artırmak için çalışmalarını sürdürmeye devam edecek.




 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat