Süleyman Yiğitoğlu Çat Kapı Üzeyir Turmuş'un Evine Konuk Oldu

Okunma: 2035
Sultangazi 30 Mart 2023 14:01
Videoyu Aç Süleyman Yiğitoğlu Çat Kapı Üzeyir Turmuş'un Evine Konuk Oldu
A
a

AK Parti Sultangazi İlçe Başkanlığı tarafından Ramazan ayı dolayısıyla başlatılan "Kardeşime İftara Gidiyorum", "Sofranız Soframızdır" etkinliği kapsamında AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, Tüm Canbeyler Dernek Başkan Yardımcısı Üzeyir Turmuş'un evine konuk oldu.

Ramazan ayı boyunca vatandaşlarla kucaklaşmaya onların derdiyle dertlenmeye devam edecek olan AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, Sultangazi 50. Yıl Mahalle sakinlerinden Tüm Canbeyler Dernek Başkan Yardımcısı Üzeyir Turmuş’un sofrasına konuk olduk.



Sıcak ve samimi bir ortamda aile ile sohbet eden İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, “Aile ile sohbet ederek sorunlarını dinledik, sağ olsunlar Turmuş ailesi bizleri çok güzel karşıladı. İftar sonrası bir taraftan çaylarımızı yudumlarken bir taraftan da sohbet ve muhabbet etme fırsatı bulduk. Kendilerine ev sahipliklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.  



Üzeyir Turmuş ise çat kapı nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu’na teşekkür etti.  
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat