Saadet Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığından Muhteşem Bir Program

Okunma: 18264
Sultangazi 3 Mart 2024 23:14
Videoyu Aç Saadet Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığından Muhteşem Bir Program
A
a

Saadet Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı, yerel seçimler öncesinde meclis üyelerini tanıtmak amacıyla Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi'nde büyük bir program düzenledi. Programda. partinin güçlü organizasyon yeteneğini ve yereldeki popülaritesini sergileyen muhteşem bir programla katılımcıların beğenisini topladı.



Etkinliğe, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, Sultangazi Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aydoğan, Sultangazi İlçe Başkanı Hüsnü Nazlı gibi partinin önde gelen isimleri katıldı.

 

Binlerce davetlinin akın ettiği etkinlikte, Saadet Partisi'nin meclis üye adayları tanıtıldı. Program, katılımcılara adayların vizyonlarını ve Sultangazi için hazırladıkları projeleri aktarma fırsatı sundu. Sultangazi Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aydoğan'ın konuşması, etkinliğin öne çıkan anlarından biri oldu. Aydoğan, Saadet Partisi'nin eğitim, sağlık, kentsel dönüşüm ve turizm alanlarında gerçekleştirmeyi hedeflediği projeleri katılımcılarla paylaşarak, "Milli Görüş Belediyeciliğini getiriyoruz" mesajını verdi.


 
Etkinlik, coşkulu bir atmosfer içinde gerçekleşirken, katılımcılar ve partililer arasındaki birlik ve beraberlik duygusu dikkat çekti. Program, Saadet Partisi'nin yerel seçimlere ne kadar hazır ve iddialı olduğunu gözler önüne serdi. Sultangazi'de gerçekleştirilen bu tanıtım programı, hem meclis üyelerini tanıtmak hem de yerel seçimler öncesi partinin gücünü göstermek açısından büyük önem taşıdı.


 
Programa, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, Sultangazi Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aydoğan, Sultangazi İlçe Başkanı Hüsnü Nazlı başta olmak üzere, Gelecek Partisi Sultangazi Belediye Başkan Adayı Ramazan Altan ve Gelecek Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Ramazan Yıldırım gibi isimler katıldı. Ayrıca, çok sayıda muhtar ve muhtar adayı ile birlikte binlerce vatandaş da etkinliğe ilgi gösterdi.










 
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat