Ramazan Yıldırım, Taziye'den Taziyeye Koşuyor

Okunma: 29554
Sultangazi 5 Mart 2024 21:19
Videoyu Aç Ramazan Yıldırım, Taziye'den Taziyeye Koşuyor
A
a

Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Adayı Ramazan Yıldırım, Gelecek Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Karataş'ın vefat eden annesinin taziyesine katıldı. Yıldırım, Adıyamanlılar Vakfı'nda düzenlenen taziye programına binlerce insan katıldı.

Taziye ziyaretine gelenleri kapıda karşılayan Ekrem Karataş, taziyeleri kabul etti. Yıldırım, Karataş'a başsağlığı dileyerek, ailesinin başı sağ olsun temennisinde bulundu.


 
Ekrem Karataş, Taziyeleri Adıyaman Vakfı'nda Kabul Etti
 
İstanbul'un sevilen isimlerinden Gelecek Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Karataş'ın annesinin vefatı üzerine, taziye ziyaretleri başladı. Taziye ziyaretlerine katılanlar arasında Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Adayı Ramazan Yıldırım da yer aldı. Taziye, Adıyamanlılar Vakfı'nda gerçekleşti.


 
Adıyamanlılar Vakfı'nın kapıları, Ekrem Karataş'ın vefat eden annesi için düzenlenen taziye ziyaretçilerini kabul etmek üzere açıldı. Taziye için gelenler arasında dostları, yakınları ve siyaset dünyasından birçok isim katıldı.


 
Taziye esnasında Karataş, gelenleri kapıda bizzat karşılayarak taziyeleri kabul etti. Ramazan Yıldırım da bu ziyaretçiler arasında yer alarak, Karataş'a başsağlığı dileklerini iletti ve ailesine sabır diledi.


 
Ekrem Karataş'ın taziye ziyaretine katılanlar, dostluğun ve dayanışmanın ne denli önemli olduğunu bir kez daha hatırladılar. Zor zamanlarda bir araya gelerek birlik ve beraberliklerini sergileyenler, toplumun güçlü ve dayanışmacı yapısına katkıda bulunmuş oldular.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat