Özel Şafak Tıp Merkezi İşletme Müdürü İstanbul Şenkayalılar Derneği'ni Ziyaret Etti

Okunma: 4098
Sultangazi 4 Haziran 2021 21:56
Videoyu Aç Özel Şafak Tıp Merkezi İşletme Müdürü İstanbul Şenkayalılar Derneği'ni Ziyaret Etti
A
a

Özel Şafak Tıp Merkezi İşletme Müdürü Hakan Bayramgürler, pandemi sürecinde İstanbul Şenkayalılar Derneği'nin yaptığı hizmetler ve vatandaşa ulaştırılan yardım paketleri nedeniyle Başkan Osman Şeker'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Özel Şafak Tıp Merkezi İşletme Müdürü Hakan Bayramgürler, İstanbul Şenkayalılar Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Dernek Başkanı Osman Şeker’i ziyaret etti. Bayramgürler, pandemi sürecinde İstanbul Şenkayalılar Derneğinin yaptığı çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret İstanbul Şenkayalılar Dernek lokalinde gerçekleşti.



Özel Şafak Tıp Merkezi İşletme Müdürü Hakan Bayramgürler, İstanbul Şenkayalılar Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği’nin pandemi sürecinde dezenfektan, maske, hijyen paketi, ıslak mendil ve gıda yardımları gibi hizmetlerle vatandaşın mağdur olmaması için gerekli çalışmaları yaptığını söyledi. Bayramgürler, İstanbul Şenkayalılar Derneği’nin pandemi sürecinde tüm yönetim kurulu üyeleri ile birlikte büyük özveri göstermiş vatandaşların bu süreçten en az etkilenmesi için gereken tüm önlemleri almıştır. Gerek mahallelerde vatandaşların yoğun olduğu yerlerde, dağıtılan hediye paketleri, gerekse gıda ve hijyen paketi yardımları gerekse maske dağıtımıyla İstanbul Şenkayalılar Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği vatandaşın yanında olmuştur. Yapılan çalışmalardan dolayı Özel Şafak Tıp Merkezi olarak başta Dernek Başkanı Osman Şeker olmak üzere tüm Şenkayalılar Dernek Yönetimine ve üyelerine teşekkür ederim” dedi.



Özel Şafak Tıp Merkezi İşletme Müdürü Hakan Bayramgürler’e ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkan Osman Şeker, pandemi sürecinin henüz bitmediğini herkesin yeni düzene alışıp dikkatli olması gerektiğini bu süreci birlikte aşacaklarını belirtti. Başkan Şeker, “Biz İstanbul Şenkayalılar Derneği olarak bildiğiniz gibi dil, din, renk, cinsiyet, siyasi görüş ayrımı yapmadan tüm hemşerilerimize eşit hizmet vermeye çalışıyoruz. Pandemi sürecinde de elimizden geldiğince vatandaşların yanında olmaya çalıştık ve olmaya da devam edeceğiz” dedi.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat