Muhammet Ayşan'dan Karla Mücadele Ekiplerine Çay ve Kahve İkramı

Okunma: 2123
Sultangazi 26 Ocak 2022 18:06
Videoyu Aç Muhammet Ayşan'dan Karla Mücadele Ekiplerine Çay ve Kahve İkramı
A
a

Sultangazi Cebeci Mahalle Muhtarı Muhammet Ayşan, Cebeci Mahallesi cadde ve sokaklarında karla mücadele çalışması yürüten ekiplere kahve ve çay ikramında bulundu.

Yoğun kar yağışı ve tipinin etkili olduğu Sultangazi’de, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Sultangazi Belediyesi karla mücadele ekipleri yol ve kaldırımlarda kar temizleme ve küreme çalışmalarını sürdürüyor.

Sultangazi Belediyesi karla mücadele ekipleri cadde ve sokaklarda biriken karları kamyonlarla Alibey baraj havzasına taşıyor. Sultangazi’nin genç ve dinamik muhtarı gönül insanı Muhammet Ayşan, karla mücadele ekiplerine sıcak çay ve kahve ikramında bulundu.



Muhammet Ayşan, “Zorlu kış koşullarının yaşandığı şu günlerde yoğun kar ve tipi vatandaşlarımızı olumsuz etkiledi. Büyük bir özveriyle kar ve tipiye karşı mücadele veren ekiplerimizin çalışması bizleri duygulandırdı. Cebeci Muhtarlığı olarak çalışma arkadaşlarımıza çay ve kahve ikramında bulunduk.  Bu karda kışta kötü hava şartlarına rağmen yedi yirmi dört demeden özverili çalışmalarından dolayı ekiplerimize teşekkür ediyorum” dedi. 
 
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat