Mehmet Akkaya'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Okunma: 5672
Sultangazi 6 Nisan 2024 13:36
Videoyu Aç Mehmet Akkaya'dan Ramazan Bayramı Mesajı
A
a

Değerli Sultangazi Halkı ve Sevgili Gürgenliler Köyü Derneği Üyeleri

Ramazan Bayramı'nın huzur, mutluluk ve bereket getirmesini dilerim. Bu mübarek günlerin, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesine, sevgi ve hoşgörüyle dolu nice anıların yaşanmasına vesile olmasını temenni ederim.
 
Adıyaman Gürgenliler Köyü Derneği Başkanı olarak, bu bayramda birlik ve dayanışma ruhunun daha da artmasını, köyümüzde ve Sultangazi'de yaşayan tüm hemşehrilerimizin bayram sevincini en güzel şekilde paylaşmasını temenni ediyorum. Bayram, aileler arası sevgi ve saygının pekiştiği, dostlukların daha da güçlendiği, yardımlaşma ve paylaşma duygularının ön plana çıktığı özel bir zaman dilimidir. Bu günlerde, komşularımızı, dostlarımızı ve ihtiyaç sahiplerini unutmayarak onların da bayram sevincine ortak olalım.
 
Ramazan Bayramı, insanlık için birlik, barış ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olması gereken önemli bir zaman dilimidir. Bu nedenle, bu bayramda birbirimize karşı daha hoşgörülü, daha anlayışlı ve daha sevgi dolu olalım. Küçük bir tebessüm, bir selam, bir iyilik bile karşılıklı sevgi ve saygıyı artırabilir.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Sultangazi halkının ve Gürgenliler Köyü Derneği üyelerinin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar; bu mübarek günlerin, sağlık, mutluluk ve huzur içinde geçmesini dilerim.
 
Sevgi ve saygılarımla,
 
Mehmet Akkaya
Adıyaman Gürgenliler Köyü Derneği Başkanı
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat