Meclis Üyesi Adayı Ömer Gönültaş, Sultangazi'ye Çok Şey Katacak

Okunma: 19081
Sultangazi 23 Şubat 2024 02:40
Videoyu Aç Meclis Üyesi Adayı Ömer Gönültaş, Sultangazi'ye Çok Şey Katacak
A
a

AK Parti belediye meclis üyesi adayı Ömer Gönültaş, Sultangazi'ye olan derin bağlılığı ve sevdasıyla dikkat çekiyor. Gönültaş, ilçenin kalkınmasına ve gelişimine büyük katkılar sunmayı hedefliyor.

Sultangazi’nin öncelikli sorunlarını ve ihtiyaçlarını yakinen takip eden Ömer Gönültaş, halkına gönülden bağlılığını her platformumda dile getiriyor. Yaşanılır bir Sultangazi için elini taşın altına koymaktan çekinmeyen Gönültaş, belediye meclis üyesi olarak ilçeye çok şey katacak. 
 
Sultangazi’nin her yönüyle Sultan Şehir olması için çaba harcayan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’un yol arkadaşı olarak eğitimden sağlığa, sosyal hizmetlerden altyapıya birçok projeyi önümüzdeki dönemde hayata geçirmeyi hedefleyen Gönültaş, İlçenin yaşam kalitesini artırmayı amaçlıyor. Gençlerin ve çocukların daha iyi eğitim olanaklarına sahip olmalarını sağlamak, sağlık hizmetlerinin kalitesini yükseltmek ve ilçenin sosyal donatı alanlarını çoğaltmak Gönültaş'ın öncelikleri arasında yer alıyor.
 
Sultangazi'nin yeşil alanlarının korunması ve artırılmasına da büyük önem veren Gönültaş, sürdürülebilir çevre politikalarıyla ilçenin doğal güzelliklerini koruyup, halkın daha sağlıklı bir çevrede yaşamasını sağlamayı amaçlıyor. Bu kapsamda, çevre dostu projeleri ve yeşil alan düzenlemelerini önem veriyor.
 
Ömer Gönültaş'ın Sultangazi'ye olan sevdası ve bağlılığı, onun ilçe için gerçekleştirmeyi hedeflediği projelerde de kendini gösteriyor. İlçenin her köşesini iyileştirmek ve Sultangazi halkının yaşam kalitesini yükseltmek adına duyduğu sorumlulukla hareket eden Gönültaş, Sultangazi'ye hizmet etmek için sabırsızlanıyor. Sultangazi halkı da, Gönültaş'ın bu samimi çabalarını ve ilçeye olan sevgisini takdirle karşılıyor ve onun projelerini merakla bekliyor.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat