Kelazin Dernek Başkanı Remzi Işık Güven Tazeledi

Okunma: 1675
Sultangazi 21 Ocak 2024 11:15
Videoyu Aç Kelazin Dernek Başkanı Remzi Işık Güven Tazeledi
A
a

Başarılı bir şekilde Kelazin Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Dernek Başkanlığını yürüten Remzi Işık, yapılan genel kurulda güven tazeledi.

Sivil toplum kuruluşu görevini eksiksiz yerine getiren, üyeleri arasında ayrım yapmadan herkese ayni mesafede duran. Adıyaman ve Kelazin’nin değerlerini her şeyin üstünde tutan Başkan Remzi ışık, bayrağı daha yükseklere taşımak adına bir kez daha başkan seçildi.



Yapılan genel kurulun ardından gazetemize bir açıklamada bulunan Başkan Remzi Işık şunları söyledi. “ Tek sevdamız olan Kelazin yardımlaşma, dayanışma ve kültür derneğimizi en iyi noktaya taşımak adına yol arkadaşlarım, hemşerilerimin oluruyla bir dönem daha başkan olarak yolumuza devam etme kararı aldık. Ben huzurlarınızda başta yönetim kurulu üyelerim olmak üzere tüm Kelazin üyelerine, Adıyaman ve Gergerli hemşerilerime canı gönülden teşekkür ederim. Hemşerilerimin bana göstermiş olduğu teveccühe layık olmaya çalışacağım. Hemşerilerim arasındaki birlik ve beraberliği daha fazla perçinleyerek yıkılmaz bir duvara dönüştüreceğim. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.
 
Bizde yaşam Gazetesi ailesi olarak Kelazin Dernek Başkanlığına yeniden seçilerek güven tazeleyen Remzi Başkanımıza başarılar diliyoruz.
 
1000
icon
Abdullah 22 Ocak 2024 20:29

Başarıların Devamını dilerim

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat