Kebap ve Lahmacun Tutkunlarının Yeni Mekanı: 50. Yıl Şark Sofrası

Okunma: 6921
Sultangazi 2 Mart 2024 08:58
Videoyu Aç Kebap ve Lahmacun Tutkunlarının Yeni Mekanı: 50. Yıl Şark Sofrası
A
a

Sultangazi'de kebap ve lahmacun denince akla gelen lezzet duraklarından biri de, Şükrü Kurkut ve Osman Görgülü tarafından işletilen 50. Yıl Şark Sofrası, Müşteri memnuniyetini ve hijyeni rehber edinen bu mekan, geleneksel lezzetleri modern bir sunumla misafirlerine sunuyor.

İlçenin gürültüsünden uzak, samimi bir atmosferde hizmet veren 50. Yıl Şark Sofrası, kendini kebap ve lahmacunun gerçek adresi olarak konumlandırıyor. İşletmeciler Şükrü Kurkut ve Osman Görgülü, uzun yıllara dayanan tecrübeleriyle, damak zevkine önem verenler için unutulmaz bir lezzet serüveni vaat ediyor.


 
Menüsünde yer alan çeşit çeşit kebaplar, her biri ustalıkla hazırlanan lahmacunlar, meze ve salatalar, geleneksel Türk mutfağının en güzel örneklerini sunuyor. Tüm yemekler, taze ve kaliteli malzemeler kullanılarak, ustaların elinde şekil alıyor. Özellikle, 50. Yıl Şark Sofrasının imza yemeklerinden olan özel baharatlarla marine edilmiş kebaplar ve incecik hamuruyla dikkat çeken lahmacunlar, müdavimlerin vazgeçilmezi haline gelmiş durumda.


 
Şükrü Kurkut ve Osman Görgülü'nün işletmeciliğindeki bu mekan, lezzet, kalite ve samimiyetin adresi olmaya devam ediyor. Kebap ve lahmacunun gerçek lezzetini arayanlar için 50. Yıl Şark Sofrası, kaçırılmaması gereken bir lezzet durağı olarak kendini ispatlamış durumda.




 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat