Kahta Belediye Başkan Aday Adayı, Abdulbaki Durmuş'tan Destek İstedi

Okunma: 11361
Sultangazi 15 Aralık 2023 20:53
Videoyu Aç Kahta Belediye Başkan Aday Adayı, Abdulbaki Durmuş'tan Destek İstedi
A
a

AK Parti Kahta Belediye Başkan Aday Adayı Ramazan Yaman, Merkezi İstanbul - Sultangazi'de bulunan Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş'u makamında ziyaret etti. Sivil toplum kuruluşların nabzını tutan Ramazan Yaman, Genel Başkan Abdulbaki Durmuş'tan destek istedi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için AK Parti Kahta Belediye Başkan Aday Adaylık müracaatını yapan Ramazan Yaman, Sultangazi’de yoğunlukla yaşayan Kahtalı hemşerilerinin ve Adıyaman Sivil Toplum Kuruluşların desteğini arkasına almak için ziyaretler gerçekleştiriyor.


 
Ziyaretlerin ilkini Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş’a yapan Belediye Başkan Aday Adayı Ramazan Yaman şunları söyledi. “ Başlamak için değil, Başarmak için adayım” yaşanılır bir Kahta, Modern bir Kâhta için kolları sıvadım. Kâhta’nın makus talihini değiştirmek için aday adaylık başvurumu yaptım. Allah’ın izni siz dostlarımın ve sevenlerimin desteği ile aday olursam, Kahta için hizmete hazırım” dedi.



Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş ise şunları söyledi. “ İçimizden birinin Kahta Belediye Başkanı seçilmesi bizleri ziyadesiyle mutlu eder. Çıkmış olduğunuz bu ulvi yolda sizlere başarılar dilerim. Kahta Belediye Başkanı seçilecek dostumuzun dil, din, renk ve cinsiyet ayrımı yapmadan herkese eşit mesafede durabilmesidir. Türk, Kürt, Laz, Çerkez ayrımı yapmadan herkesi kucaklayabilmesidir. Tüm Canbeyler Derneği olarak sizleri Başkan olarak görmek en büyük dileğimizdir” dedi.


 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat