İstanbul Şenkayalılar Derneği Aileler Arasında Gönül Köprüsü Kurdu

Okunma: 5593
Sultangazi 14 Temmuz 2021 22:23
Videoyu Aç İstanbul Şenkayalılar Derneği Aileler Arasında Gönül Köprüsü Kurdu
A
a

İstanbul Şenkayalılar yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği, Kurban Bayramı dolayısıyla yürütülen kampanya kapsamında birlik olma ve paylaşma duygusunun daha da geliştirilmesi ve pekiştirilmesi amacıyla aileler arasında gönül köprüsü kurdu.

Kampanya kapsamında maddi durumu iyi olan ailelerimiz verdikleri bağışlarla, kurban alamayan ailelerinde kurban almalarına vesile oluyor. İstanbul Şenkayalılar yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği, öncülüğünde gerçekleşen kampanya Türkiye’de büyük yankı uyandıracak.


Kampanya ile ilgili Bir Açıklama Yapan İstanbul Şenkayalılar yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Osman Şeker Şunları söyledi. “ Kurban Bayramının özünde dayanışma yani yakınlaşma vardır. Kurban keserek Allah'a yaklaşan kişi, kestiği kurbanların etlerini paylaşarak aynı zamanda hiç tanımadığı insanlarla da yakınlaşmayı ve gönül köprülerini inşa etmeyi amaçlamış olur. Biz İstanbul Şenkayalılar Derneği olarak birlik olmanın ve paylaşmanın en güzel örneklerini hep gösterdik ve bu vesileyle de bir kez daha göstermiş oluyoruz. Ben, bu önemli ve anlamlı kampanyada bende varım diyen herkese şükranlarımı sunuyorum' dedi.


İstanbul Şenkayalılar yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği, ilklere imza atmaya devam ediyor. İstanbul Şenkayalılar Dernek yönetimi, kardeşliğin, dostluğun, paylaşmanın bu mübarek Kurban bayramında ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ispatladı.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat