İSMAİL AKKAYA, CHP'DEN MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYLIĞI İÇİN BAŞVURDU

Okunma: 26674
Sultangazi 5 Aralık 2023 19:35
Videoyu Aç İSMAİL AKKAYA, CHP'DEN MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYLIĞI İÇİN BAŞVURDU
A
a

İsmail Akkaya, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'den Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylık başvurusunu yaptı.

Yerel Seçim sürecinde aday adaylık başvuruları sürerken İsmail Akkaya, Sultangazi için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye meclis üyesi aday adayı oldu.



Adıyaman / Gergerliler Dernekler Federasyonu ( ADIGER-FED ) Başkan Vekili, Gürgenliler Derneği bir önceki dönem Başkanı İsmail Akkaya, çevresi tarafından sevilen sayılan bir kişiliktir. Bir dönem de CHP Sultangazi Belediye Meclis Üyeliğini layıkıyla yerine getiren Akkaya, gerçek anlamda bir siyasetçidir.   




CHP Sultangazi İlçe Başkanlığına müracaat evraklarını teslim eden Akkaya, “Belediye Meclis üyeliği, yetki ve sorumluluklarını bilen üyeler için onurlu bir demokrasi görevidir. Meclis üyeleri seçildikleri ilçelerinin gelişimine, ilçe halkının refahına ve yaşam düzeyinin yükseltilmesine katkıda bulunmalıdır. Bu yetki ve sorumluluk bilincinde olanlar Sultangazi ilçesine bir şeyler katabilir” dedi.



Belediye Meclis üyesi seçilmesi halinde, İlçe halkının refahı ve mutluluğu için çalışacağını ifade eden İsmail Akkaya, “ Sultangazi’yi çok seviyoruz. İlçemiz için gece gündüz demeden çok çalışacağız” dedi.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat