İsmail Akkaya, Abdulbaki Durmuş'u Ziyaret Etti

Okunma: 7199
Sultangazi 15 Aralık 2023 21:57
Videoyu Aç İsmail Akkaya, Abdulbaki Durmuş'u Ziyaret Etti
A
a

Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyonu (ADIGER-FED) Genel Başkan Vekili İsmail Akkaya, Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş'u makamında ziyaret etti.

Gündem ile ilgili istişarede bulunan Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyonu (ADIGER-FED) Genel Başkan Vekili İsmail Akkaya, sivil toplum kuruluşların öneminden söz etti.



Federasyon olarak gündemi yakından takip ettiklerini ifade eden Başkan Vekili İsmail Akkaya, “Bizler siyaset üstüyüz. Dernek ve federasyonlar hiçbir siyasi partinin arka bahçesi değildir. Bundan dolayı herkese eşit mesafede durmak zorundayız. Siyasi partiler bu ülkenin zenginliğidir. Onlar siyaset yapsın bizde hemşerilerimizin derdiyle dertlenelim” dedi.



Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş ise şunları söyledi. “ Öncelikle Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyonu (ADIGER-FED) Genel Başkan Vekili İsmail Akkaya’ya nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederim. Sultangazi’nin en aktif derneği olarak hemşerilerimizin her derdine her sorununa koşuyoruz. Sivil toplum kuruluşu olarak görevimizi layıkıyla yaptığımız inancındayım. İsmail beye nazik ziyaretleri için şükranlarımı sunuyorum” dedi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat