HÜDA PAR Sultangazi'de Belediye Başkan Adayını Açıkladı

Okunma: 21482
Sultangazi 3 Mart 2024 01:28
Videoyu Aç HÜDA PAR Sultangazi'de Belediye Başkan Adayını Açıkladı
A
a

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR), yerel seçimlerde Sultangazi Belediye Başkanlığı için adayını basınla paylaştı. Partinin ilçe binasında düzenlenen bir basın toplantısıyla, Abdulbari Duman'ın adaylığı resmen duyuruldu. Toplantıya, HÜDA PAR Sultangazi İlçe Başkanı Halim Sivi'nin yanı sıra, parti yetkilileri ve basın mensupları katıldı.




Belediye Başkan Adayı Abdulbari Duman, toplantıda yaptığı konuşmada, seçim kampanyasının ana hatlarını ve hedefledikleri projeleri açıkladı. Duman, "Temel amacımız, yüksek ahlaki değerler ve ileri teknolojiyi Sultangazi'mizin hizmetine sunmak. Bu iki unsuru başarıyla birleştirdiğimizde, hem ülkemizin karşılaştığı birçok sorunun üstesinden gelebiliriz hem de insanlık için büyük bir kazanım sağlarız" şeklinde konuştu.


 
Projelerinin, sadece teknolojik gelişmeleri değil, aynı zamanda sosyal adaleti, eğitimi ve çevre korumayı da kapsayacağını belirten Duman, bu sayede Sultangazi'nin yaşam kalitesini yükseltmeyi ve ilçenin tüm sakinleri için daha iyi bir gelecek inşa etmeyi hedeflediklerini vurguladı.


 
Duman, "Yüksek ahlak ve ileri teknoloji en önemli projemizdir. Bu iki temel taşı birleştirerek, hem bireysel hem de toplumsal düzeyde önemli değişimler gerçekleştirebiliriz. Amacımız, Sultangazi'yi model bir ilçe yapmak ve buradan tüm ülkeye örnek olacak uygulamaları yaymak" dedi.


 
HÜDA PAR'ın Sultangazi Belediye Başkan Adayı Abdulbari Duman'ın tanıtımı, partinin yerel yönetimlerdeki yenilikçi ve kapsayıcı yaklaşımını gözler önüne seriyor. Seçimlere kısa bir süre kala, Duman'ın projeleri ve vizyonu, Sultangazi'deki seçmenler arasında merak ve ilgi uyandırıyor.
 
1000
icon
Faruk 3 Mart 2024 22:35

Tebrık edrim desteklerimiz sonsuz sizinle efendim

0 1 Cevap Yaz
eyüp 3 Mart 2024 12:56

tebrik ederim çok iyi aday çıkarmışlar destek vericez inşallah

0 2 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat