Harun Üstündağ'ın Yakını Korona'dan Dolayı Hayatını Kaybetti

Okunma: 3788
Sultangazi 31 Ekim 2021 20:48
Videoyu Aç Harun Üstündağ'ın Yakını Korona'dan Dolayı Hayatını Kaybetti
A
a

Sultangazi'nin sevilen yüzü Harun Üstündağ'ın yakını İfaget Ersöz Korona Virüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yetirdi.

Sultangazi’nin sevilen iş adamlarından Harun Üstündağ’ın yakını Korona virüs nedeniyle tedavi gördüğü Hastanede kalp fonksiyonlarının durmasıyla bugün vefat etti.

Sultangazi’ye olan sevgisiyle akıllarda yer edinen, sevilen iş insanı Harun Üstündağ’ın günlerdir hastane kapılarında iyileşmesini beklediği yakını İfaget Ersöz’ün vefatı yakınlarını ve sevenlerini yasa boğdu. Edinilen bilgilere göre kronik bir rahatsızlığı olmayan İfaget Ersöz,  geçtiğimiz hafta yüksek ateş şikâyetiyle hastaneye gitti. Burada korona virüs testi pozitif çıkmasıyla tedaviye alındı.  Yapılan tedaviler sonrası İfaget Ersöz’ün kalp fonksiyonlarının durmasıyla bugün akşam saatlerinde vefat etti.

Harun Üstündağ acısını şu sözlerle ifade etti, “ “Acımızın tarifi yok, çok büyük kayıp bizler için. Çok değerli bir yakınımızdı gelinimizi kaybettik. Çok sevdiğimiz bir kişiydi, Allah mekanını cennet eylesin, aile efradına sabırlar diliyorum.” dedi.

Yaşam Gazetesi ailesi olarak Merhumeye Allah’tan gani gani rahmet, başta Harun Üstündağ kardeşimiz olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat