Harun Üstündağ'a Çatalzeytin Formasını Hediye Etti

Okunma: 2695
Sultangazi 11 Şubat 2022 17:04
Videoyu Aç Harun Üstündağ'a Çatalzeytin Formasını Hediye Etti
A
a

Çatalzeytin Belediye Meclis Üyesi Refah Akçay, Sultangazi'nin saygın iş insanı Tampark Dış Aydınlatma Yönetim Kurulu Başkanı Harun Üstündağ'ı makamında ziyaret etti. Akçay, gerçekleştirdiği ziyarette Harun Üstündağ'a isminin yazılı olduğu Çatalzeytin Spor Formasını ve atkısını hediye etti.

Harun Üstündağ’ın çalışma ofisinde gerçekleşen Ziyarette, Çatalzeytin Belediye Meclis Üyesi Refah Akçay, Tampark Dış Aydınlatma Yönetim Kurulu Başkanı Harun Üstündağ’ın Çatalzeytin’e sunduğu katkıdan dolayı teşekkür edip Harun Üstündağ’ın isminin yazılı olduğu Çatalzeytin Sporun formasını ve atkısını takdim etti. Ayrıca bugüne kadar spora ve sporcuya verdiği katkılardan dolayı Üstündağ’a teşekkür etti.  



Sultangazi’nin saygın iş insanı Tampark Dış Aydınlatma Yönetim Kurulu Başkanı Harun Üstündağ ise yaptığı konuşmada şunları söyledi. “ Biz doğduğumuz yeri de, doyduğumuz yeri de unutmayan insanlarız. Bir ilin, bir ilçenin tanınmasında sporun çök büyük önemi var. Biz Çatalzeytin ilçemizi ve yeşil beyaz formamızı ve futbol kulübümüzü seviyoruz. Olanaklarımız dahilinde gerekli desteği sunduk sunmaya da devam edeceğiz” dedi.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat