Harun Üstündağ, Dostlarıyla Birlikte İŞKUR Müdürünü Ziyaret Etti

Okunma: 2880
Sultangazi 11 Şubat 2022 12:51
Videoyu Aç Harun Üstündağ, Dostlarıyla Birlikte İŞKUR Müdürünü Ziyaret Etti
A
a

Tampark Dış Aydınlatma Yönetim Kurulu Başkanı Harun Üstündağ, Sultangazi'nin eski Muhtarlar Dernek Başkanı Cebeci Mahalle Muhtarı Zeki Yıldız ve İş insanı Kemal Sirkeçi ile birlikte Sultangazi İŞKUR Müdürü Cihan Kapucu’yu ziyaret etti.

Tampark Dış Aydınlatma Yönetim Kurulu Başkanı Harun Üstündağ, Dostları ile birlikte Sultangazi İŞKUR Müdürü Cihan Kapucu’yu ziyaret etmekten memnuniyet duyduğunu ifade ederek şunları söyledi. “ İçerisinde bulunduğumuz bu dönemde istihdam seferberliğinin başlatılmasına inanmaktayım. Aldığımız duyumda hükümetimiz 81 ilde bu yönlü çalışmalar başlatmıştır. Bizde ilçemizin saygın kurumlarından İŞKUR Müdürümüzü ziyaret ederek hasbihal ettik. Yapılan çalışmaları ilk ağızdan dinlemek istedik. İlgi ve alakasından dolayı Sayın Müdürümüz Cihan Kapucu’ya teşekkür ederiz” dedi. 



Sultangazi İŞKUR Müdürü Cihan Kapucu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti. Kapucu, ziyarette şunları söyledi. “ İŞKUR olarak ilçemizde iş adamlarımızla, esnaflarımızla, işverenlerimizle zaman zaman toplantılar düzenliyor, devletimizin ön gördüğü çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunuyoruz. Eğer işverenler sağlıklı bilgi sahibi olurlarsa devletimizin sağlamış olduğu avantajları kullanarak istihdama katkı sunarlar. İnşallah bu yıl Sultangazi’miz de istihdamında çok büyük gelişmeler ve artı değerler sağlanır” dedi.

1000
icon
Cihan 14 Şubat 2022 14:03

İş kur müdürü o kadar iyi ve cana yakın ki çok iyi bir insan

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat