Gülüzar Düm, Ramazan Bayramı Mesajı Yayınladı

Okunma: 5677
Sultangazi 6 Nisan 2024 14:06
Videoyu Aç Gülüzar Düm, Ramazan Bayramı Mesajı Yayınladı
A
a

Sevgili Hemşehrilerim ve Değerli Kardeşlerim

Bu müstesna günlerde, sizlere ve ailelerinize kucak dolusu sevgilerimi ve en samimi bayram tebriklerimi göndermenin mutluluğu içerisindeyim. Sultangazi Giresunlar Derneği Kadın Kolları Başkanı olarak, sizlerle birlikte olmanın verdiği huzur ve mutluluğu hissediyorum. 
 
Gülüzar Düm olarak, bu bayramın, her birimizin kalbine dokunan, sevgi, barış ve kardeşlik duygularını pekiştiren bir vesile olmasını diliyorum. Gelin, bu bayramda da yüreklerimizi birbirine daha da yakınlaştıralım. Aramızdaki mesafeler ne olursa olsun, gönüllerimizin bir olduğunu unutmayalım. Sevgi, saygı ve anlayışla dolu bir dünya için el ele verelim.
 
Bayramların birleştirici gücüne inanıyorum. Bu güç, bizleri daha iyi insanlar yapar, toplumsal bağlarımızı güçlendirir. Bu anlamda, Gülüzar Düm olarak, siz değerli hemşehrilerimin hayatına dokunabilmenin, sorunlarınıza ortak olabilmenin ve mutluluklarınıza ortak olabilmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum.
 
Bu bayram, umarım ki hepimize, ailelerimize ve tüm İslam alemine sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirir. Gelin, bu güzel günlerde hep birlikte olmanın, birbirimizi anlamanın ve yardımlaşmanın önemini bir kez daha hatırlayalım. Unutmayalım ki, birlikten kuvvet doğar ve birlikte her zorluğun üstesinden gelebiliriz.
 
Sizlere olan sevgi ve saygımla, tüm İslam aleminin ve özellikle Sultangazi'mizin kıymetli sakinlerinin Ramazan Bayramı'nı kutlar, bu özel günlerin ülkemize ve tüm insanlığa barış, sağlık ve esenlik getirmesini yürekten dilerim.
 
Bayramınız Mübarek Olsun,

 
Gülüzar Düm

Sultangazi Giresunlar Derneği Kadın Kolları Başkanı
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat