Erdem Yılmaz: Gençlerin Sesini Duyurmak İçin Aday Adayım

Okunma: 7915
Sultangazi 2 Nisan 2023 19:35
Videoyu Aç Erdem Yılmaz: Gençlerin Sesini Duyurmak İçin Aday Adayım
A
a

Gençlerin, sesini duyurabilmek onların tüm sorunlarını TBMM başta olmak üzere her ortamda dile getirerek çözüm yolları bulmak, kendisine 7/24 ulaşabilecek gençlerin dertlerine derman olmak için hizmete talip olduğunu söyleyen AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Erdem Yılmaz, "hizmet için bende varım" dedi.

Aday Adaylık başvurusu ardından birçok ziyaret gerçekleştiren Erdem Yılmaz, inanç kurumları başta olmak üzere çok sayıda sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Erdem, aktif, genç ve dinamik vekil olmak arzu ve heyecanı içinde olduğunu vurgulayarak,  genç kardeşlerimizin sorununu TBMM’sine taşımak ve çözüm önerileri sunmak için aday adayı olmaya karar verdim.



Özellikle de 650 Bin nüfuslu Sultangazi’de genç nüfus alabildiğince fazla. Her geçen gün yeni sorunlarla yüz yüze gelen bu gençleri yeni yüzlerin temsil etmesi gerektiğine inanan biri olarak aday adaylık başvurumu il başkanlığımıza yapmış bulunmaktayım. Aday olmam durumunda binlerce gencin desteğini alacağıma yürekten inanıyorum.


 
Aday olmam halinde sadece Erdem Yılmaz’ın değil yüzbinlerce gencin umudu olacağımı biliyorum. Yarınlara karamsar bakan gençler için umut ışığı olabilirim. Umutları yeniden yeşertebilirim. Bir genç olarak Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın ulvi davasına omuz verebilir mücadelemizi birlikte büyütebilirim.
 
Umudum ve hayallerim çok büyük. Şimdiden Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile yol yürüyeceğim için hem çok heyecanlıyım, hem de çok mutluyum. İnşallah dileğim ve umutlarım gerçekleşir” dedi.  
 
1000
icon
Ayşe 3 Nisan 2023 17:07

Yolun, bahtın açık olsun ........ Aslan.

0 0 Cevap Yaz
Akp 3 Nisan 2023 05:43

Umudumuz kalbimiz her daim sizinle vekilim.

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat