En Başarılı Dernek Başkanı Hüseyin Kurkut

Okunma: 14956
Sultangazi 12 Temmuz 2021 20:36
Videoyu Aç En Başarılı Dernek Başkanı Hüseyin Kurkut
A
a

Göreve geldiği günden bu yana hayata geçirdiği projeler ve sunduğu hizmetler ile adından sıkça söz ettiren Adıyaman İli Kahta İlçesi Dumlu Köyü Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Dernek Başkanı Hüseyin Kurkut, kendi hemşerileri tarafından takdirle karşılandı.

Tüm dünyanın içinde bulunduğu pandemi surecine rağmen Soltangazi’de yapılan hizmetlerin hemşerileri tarafından takdirle karşılanmasının mutluluk verici olduğunu ifade eden Başkan Hüseyin Kurkut,  “Göreve geldiğimiz günden bu yana yaptığımız çalışmaların hemşerilerimiz tarafından takdir görmesi bizlerin moral ve motivasyonunu artıran çok önemli bir etken oldu. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de sahip olduğumuz dernekçilik anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürecek, büyük bir aşkla bağlı olduğumuz Sultangazi’yi canlandırmaya devem edeceğiz” diye konuştu.

Normalleşme ile birlikte faaliyetlerine kaldığı yerden devam kararı alan Dumlu Dernek Başkanı Hüseyin Kurkut, önümüzdeki günlerde Dernek yönetimine ve üyelerine kahvaltı programı düzenleyeceğini söyledi. Bu toplantıda yeni yol haritasının masaya yatırılacağını söyleyen Kurkut, “köylülerimizin birlik ve beraberliğini çok önemsiyoruz. Dayanışma ve paylaşma bizim derneğimizin olmasa olmazlarının başında geliyor. Biz birlikte güçlüyüz” dedi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat