Başkan Dursun’dan Fen Bilimleri Eğitim Kurumuna Hayırlı Olsun Ziyareti

Okunma: 4163
Sultangazi 14 Haziran 2021 13:34
Videoyu Aç  Başkan Dursun’dan Fen Bilimleri Eğitim Kurumuna Hayırlı Olsun Ziyareti
A
a

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazi 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler meydanı yakınındaki Merkez cami durağı olarak bilinen Eski Edirne Asfaltı No: 650 Kat: 2 - 3 - 4 - 5 adresinde bulunan, İşletmeciliğini ilçemizin eğitim girişimcilerinden Orhan Eren'in yaptığı Sultangazi Fen Bilimleri Eğitim kurumunu ziyaret etti.

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, geçtiğimiz aylarda açılan Sultangazi Fen Bilimleri Eğitim Kurumu’nu meclis üyesi Hamdullah Altıntop ile birlikte ziyaret etti.  11.06. 2021 Cuma günü öğleden sonra gerçekleşen ziyarette Fen Bilimleri Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Eren, başkan Dursun’u kapıda karşıladı.

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, İşletmeciliğini ilçemizin önemli girişimcilerinden biri olan Eğitim girişimcisi Orhan Eren’i tebrik ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.



Orhan Eren, “Ziyaretiniz bizleri onurlandırdı”

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’un yaptığı ziyaretin kendilerini onurlandırdığını ifade eden Fen Bilimleri Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Eren, “Hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Bu nazik ziyaretiniz bizleri onurlandırdı. Çok teşekkür ediyorum. Hedefimiz Sultangazimize güzel hizmetler sunabilmek. İlçemizin gelişip güçlenmesine katkıda bulunmaktır. Eğitim kurumu olarak faydalı işler yapacağımıza, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize güzel hizmetler sunacağımıza inanıyorum” dedi.



 Av. Abdurrahman Dursun “Hayırlı uğurlu olsun”

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’da Fen Bilimleri Eğitim Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Eren’i belediye başkanlığı olarak tebrik ettiklerini söyledi. “ Belediye başkanlığı olarak İlçemizin gençlerine güzel hizmetler sunan Fen Bilimleri Eğitim Kurumlarına hayırlı olsun temennilerimizi sunuyoruz. Hayırlı uğurlu olsun, Orhan kardeşimiz eğitimde çok iyi bir girişimci olduğunu ispatlamıştır. İlçemize güzel ve kaliteli hizmetler yapmaktadır. Kendilerini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.
 






1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat