Başkan Dursun: Sultangazi'nin Değerine Değer Katıyoruz

Okunma: 10632
Sultangazi 30 Aralık 2022 22:07
Videoyu Aç  Başkan Dursun: Sultangazi'nin Değerine Değer Katıyoruz
A
a

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazi'de hizmet veren gençlik merkezlerini yerinde inceledi.

Gençlerin yoğun talebi doğrultusunda birçok mahalleye inşa edilen gençlik merkezlerine ziyaret gerçekleştiren Başkan Av. Abdurrahman Dursun, “Gençlik Merkezleri Sultangazili gençler için önemli bir kazanımdır” dedi. 
 
Bu temasların ardından Gazi Mahallesi’ndeki Muhtarlık önündeki park içerisinde inşaatı tamamlanmak üzere olan Kitap Kafe inşaatını inceleyen Başkan Dursun, Kafe hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Gazi Mahallesi’nde sosyal hayatı renklendirmek çocukların, gençlerin kaliteli eğitim almaları için yeni ve kalıcı projeleri bir bir hayata geçirdiklerini belirten Başkan Dursun, 7’den 70’e her kesime hitap eden değişik sosyal mekanlar ve imkanlar oluşturduklarına dikkat çekti.
 
Modern ve marka bir ilçe olan Sultangazi’ye yakışır hizmetler yaptıklarını vurgulayan Başkan Dursun, Sultangazililerin sosyal hayatını renklendirmek için yaptığımız çalışmalardan bir kaçını sayacak olursak bunların başında ebetteki gençlik merkezleri, kadın merkezi ve kitap kafeler gelir. Parkların içerisinde; sosyal donatılar ile yaptığımız Kitap Kafeler çocuklarımız için, gençlerimiz için bulunmaz fırsatlar sunuyor. Çocuklarımız ve gençlerimiz gönül rahatlığı içerisinde huzurlu bir şekilde keyifli ve verimli vakit geçirdikleri mekanlar haline gelen Kitap Kafelerde dostluk ortamı içerisinde hoş sohbetlere imza atıyorlar. Gençlerimizin ve çocuklarımızın bu mekanları en sağlıklı şekilde kullanacaklarına ve koruyacaklarına olan inancım tamdır. Bu vesileyle tesislerimize gösterilen ilgiden dolayı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
Sadece kadınlara yönelik kültürel, eğitim ve sportif faaliyetlerin gerçekleştirildiği Sultangazi Kültür Sanat ve Mesleki Eğitim Akademisi (SU - MEKAN) Gazi Mahallesi sınırları içerisinde hizmete sunulmuştur. Yüzlerce kadın bu mekanlarda mesleki eğitim alarak aile bütçesine katkıda bulunmaktadır. Bu mekanlarda yöresel yemeklerini tanıtmakta, sanatsal faaliyetlerini yapmakta ve bir araya gelerek sosyalleşmektedir.   
 
Başkan Dursun, Sultangazi’ye daha iyi hizmet verebilmek adına 2022 yılının son gününde de yoğun bir şekilde çalışmaların sürdürüldüğünü sözlerine ekledi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat