Başkan Dursun, Esnaf Ziyaretinde Yapılan Hizmetleri Anlattı

Okunma: 12644
Sultangazi 26 Şubat 2022 18:19
Videoyu Aç Başkan Dursun, Esnaf Ziyaretinde Yapılan Hizmetleri Anlattı
A
a

Sultangazi Belediye Başkanı AV. Abdurrahman Dursun, esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek Sultangazi'ye yapılan yatırımlarla ilgili bilgilendirmede bulundu. "Sultangazi bizim sevdamız" şiarıyla çalışan gecesini gündüzüne katan Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazi'yi daha da kalkındırmak için hiçbir günü boşa geçirmeyeceğiz" dedi.

Sultangazi’nin önemli cadde ve bulvarlarında esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, esnaflar tarafından coşkuyla karşılandı. Geçtiğimiz gün Habipler Mahallesinde açılışını gerçekleştirdikleri Kadın ve Gençlik Merkezi ile ilgili bilgilendirmede bulundu. 


Esnaf ziyaretinde esnaflarla, yoldan geçen kadın ve çocuklarla sohbet eden Başkan Dursun, “Kadın ve Gençlik Merkezi’nin faal olarak kullanılması için ilgi göstermelerini istedi ve Sultangazi Belediyesi olarak vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ettik. Üç yıllık süre içerisinde onlarca açılış gerçekleştirdik. Sultangazilileri en güzel hizmetlerle tanıştırdık. Pandemi sürecinde biran olsun boş durmadık. Sultangazililerin hizmetin en iyisine layık olduğu bilinciyle hareket ettik, etmeye de devam ediyoruz” dedi.


Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “yaz, kış demeden vatandaşlarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Soğuk kış gününde böylesine sıcak bir ilgiyle karşılanmak bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Bizim tek derdimiz sizlersiniz. Sizler iyi oldukça bizlerde iyi oluyoruz. Sizler mutlu oldukça bizim mutluluğumuz daha çok artıyor” dedi. 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat