Başkan Dursun, Adaletli, Kararlı, Tutarlı ve İstikrarlı Bir Yönetim Anlayışla Sultangazi'nin Değerine Değer Katıyor

Okunma: 10538
Sultangazi 14 Kasım 2022 12:59
Videoyu Aç Başkan Dursun, Adaletli, Kararlı, Tutarlı ve İstikrarlı Bir Yönetim Anlayışla Sultangazi'nin Değerine Değer Katıyor
A
a

31 Mart 2019 yerel yönetim seçimlerinde halkın büyük bir teveccühü ile Belediye Başkanlığı görevine seçilen Av. Abdurrahman Dursun, yaşanılır bir Sultangazi için seferberlik başlattı.

31 Mart 2019 yerel yönetim seçimlerinde halkın büyük bir teveccühü ile Belediye Başkanlığı görevine seçilen Av. Abdurrahman Dursun, yaşanılır bir Sultangazi için seferberlik başlattı. Üç altın yılı geride bırakmak üzere olduğumuz şu aylarda gönlünü ve yüreğini ortaya koyarak çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam eden Başkan Dursun, modern bir Sultangazi için yeni projeleri hayata geçirmenin heyecanını yaşıyor.
 
Göreve geldiği günden itibaren yapmış olduğu çalışmalarla kendinden söz ettiren Av. Abdurrahman Dursun, halkın takdirini toplamaya yüreklerde yer edinmeye devam ediyor. İnsan odaklı, ayrım yapmayan, adaletli, kararlı, tutarlı ve istikrarlı bir yönetim anlayışı ile Sultangazi’yi adeta huzur ilçesi yapan Av. Abdurrahman Dursun, kadınlara, çocuklara ve gençlere ayrı bir önem vererek geleceğe ışık tutuyor.
 
Dil, din, renk ve cinsiyet ayrımı yapmadan kimseyi ötekileştirmeden tüm vatandaşlara eşit mesafede yaklaşan Başkan Dursun, Sultangazi’nin on beş mahallesine eşit hizmet götürme anlayışıyla gönülleri fed etmeye yüreklere dokunmaya devam ediyor.

Özellikle hizmete açtığı kadın ve gençlik merkezleriyle İstanbul’da kendinden söz ettiren Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, yeni ve kalıcı projelerle Sultangazi’nin değerine değer katıyor.



Başkan Dursun’un ‘Kitap Kafe’ Projesi

Sultangazi Belediyesi, başta gençler olmak üzere tüm ilçe halkını okumaya teşvik etmek için harekete geçti. Ziyaretçilerin sıcak bir ortamda dilediği kitaba erişmeleri için 3 mahalleye ‘Kitap Kafe’ yapıldı.


 
Okumayı günlük yaşamın bir parçası haline getirmek isteyen Sultangazi Belediyesi, Kitap Kafe projesini uygulamaya koydu.


 
İlk olarak Yayla, Malkoçoğlu ve Habibler Mahallelerinde hayata geçirilen Kitap Kafeler, kısa sürede tamamlanarak hizmete açıldı. Her bir Kitap Kafe okuyucusuna Türk Edebiyatı’ndan Dünya Edebiyatı’na, tarihten sanata, bilimden felsefeye, binlerce kitap seçeneği sunuyor.


 
Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, kitap okumanın önemine değindi. Başkan Dursun, “Okuyan, araştıran ve sorgulayan bir neslin yetişmesi için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Sadece gençlerimiz değil, tüm vatandaşlarımız istediği kitaba erişebilsin diye ilçemizdeki kütüphanelerin sayısını her geçen gün artırıyoruz. Şu anda 3 mahallemizde hizmete açtığımız Kitap Kafeler ile okuyuculara binlerce kitap seçeneği sunuyoruz.  Mahallelerdeki kütüphanelerimiz, E-Kütüphanemiz ve yakın zamanda ilçemize kazandırdığımız Çocuk Kütüphanemiz de kitapseverlerin hizmetinde. Komşularımızın kitaba erişmesinin önünde engel kalmasın diye kütüphanelerimizi yaygınlaştırmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımız yeter ki okusun” diye konuştu.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat