Başkan Abdulbaki Durmuş, Cezaevleri Genel Müdürü Enis Yıldırım'ı Makamında Ziyaret Etti

Okunma: 17002
Sultangazi 30 Ocak 2024 23:33
Videoyu Aç Başkan Abdulbaki Durmuş, Cezaevleri Genel Müdürü Enis Yıldırım'ı Makamında Ziyaret Etti
A
a

Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, Başkent Ankara'da Cezaevleri Genel Müdürü Enis Yıldırım'ı makamında ziyaret etti.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarete gündem ile ilgili konular konuşuldu. Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, yaklaşık bir Saat süren ziyarette, Cezaevleri Genel Müdürü Enis Yıldırım’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.   
 
Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, Tüm Canbeyler Derneği’nin faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu. En kısa zamanda Cezaevleri Genel Müdürü Enis Yıldırım’ı Derneği’nde ağırlamak üzere davet etti. Bugüne kadar birçok siyasi Parti Genel Başkanı’nı ve önemli bürokratları derneğinde ağırladığını ifade eden  Abdulbaki Durmuş. Misafirperverliğinden ve hoş sohbetlerinden dolayı Cezaevleri Genel Müdürü Enis Yıldırım’a teşekkür etti.
 
Cezaevleri Genel Müdürü Enis Yıldırım ise şunları söyledi. “ Nazik ziyaretiniz bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Sivil toplum kuruluşları bu ülkenin temel taşlarıdır. Sevginin ve hoşgörünün nakış nakış işlendiği, kurumlardır. Güzel çalışmalar gerçekleştirdiğinizi ifade ettiniz. Başta şahsınız olmak üzere Tüm Canbeyler Derneği üyelerine saygı ve sevgilerimi gönderiyorum. Bundan sonraki çalışmalarınızda sizlere başarılar diliyorum. En kısa zamanda iadeyi ziyaret gerçekleştirerek üyelerinizle bir araya gelmek istiyorum” dedi. 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat