Başkan, Hüseyin Kurkut, " Bıkmadan, Usanmadan Hemşerilerimizin Hizmetindeyiz "

Okunma: 3653
Sultangazi 30 Eylül 2021 01:14
Videoyu Aç Başkan, Hüseyin Kurkut, " Bıkmadan, Usanmadan Hemşerilerimizin Hizmetindeyiz "
A
a

Adıyaman İli Kahta İlçesi Dumlu Köyü Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Dernek Başkanı Hüseyin Kurkut, "Her yerde ve her zaman hemşerilerimizin hizmetindeyiz" dedi.

Adıyaman İli Kahta İlçesi Dumlu Köyü Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Dernek Başkanı Hüseyin Kurkut, “ Bizim Sivil Toplu Kuruluşu olarak muradımız ve gayemiz halkımıza hizmet etmektir. Başkanlığımız, hizmet ve eser başkanlığıdır. Halkın memnuniyeti hakkın memnuniyeti anlamına geldiğine inanıyoruz. Bunun için mücadele ediyoruz. Hemşerilerimizin karşılaştığı sorunları hemen çözüme kavuşturmak için mücadele ediyoruz.  Hemşerilerimizi dinliyor ve onları önemsiyoruz. Bıkmadan usanmadan halkımızın hizmetindeyiz. Halkımızı seviyor ve vatandaşımızın her kesime eşit mesafede hizmet etmek için mücadele ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“ Kurkut, Gerek Pandemi sürecinde, gerekse öncesinde yaptığımız ve yapacağımız etkinlikler yapacaklarımızın garantisidir. Önceliğimiz Dumlu Köyü ve Dumlu’lu hemşerilerimizdir. Bunun için uğraş veriyoruz. Dumlu’lu hemşerilerimizin dertleriyle dertleniyor, onların sevinçlerine ortak olmaya çalışıyoruz” dedi.  
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat