Av. Ali Acar, CHP Sultangazi Kurucu Meclis Üyesi Bayram Durmuş'u Ziyaret Etti

Okunma: 17930
Sultangazi 6 Ocak 2024 00:13
Videoyu Aç Av. Ali Acar, CHP Sultangazi Kurucu Meclis Üyesi Bayram Durmuş'u Ziyaret Etti
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, CHP Sultangazi Kurucu Meclis Üyesi Bayram Durmuş'u makamında ziyaret etti.

Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Göle Dernekler Federasyonu Başkanı ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Göle Belediye Başkan Aday Adayı Eren Küpeli ve Ardahan İli Göle İlçesi Sürügüden Köyü Dernek Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Bayram Aslan hazır bulundu.



Yaklaşan yerel yönetim seçimleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Gerek İstanbul Büyükşehir Belediyesi gerekse Sultangazi’de ki seçim çalışmalarının tartışıldığı ziyarette güzel temennilerde bulunuldu.



Av. Ali Acar, Misafirperverliğinden dolayı ev sahibi Bayram Durmuşa teşekkür ederken şunları söyledi. “ Bizim amacımız oylarımızı birkaç puan artırmak değildir. Çünkü biz başlamak için değil başarmak için geliyoruz. Sosyal Demokrat Belediye anlayışını Sultangazi’de hâkim kılmak için geliyoruz. Sevgi ve dostluk tohumlarını ekmek için geliyoruz. Allah'ın izni siz Sultangazililerin desteği ile Belediye Başkanlığını kazanırsak bu söylediklerimizi harfiyen yerine getireceğiz” dedi.


 
Bayram Durmuş ise şöyle konuştu. “ Ziyaretiniz bizleri mutlu etti. En kısa sürede iadeyi ziyaretimizi gerçekleştireceğiz. Çıkmış olduğunuz bu ulvi yolda sizlere başarılar diliyorum. Sizlerin başarısı Partimizin başarısıdır. Allah yolunuzu açık etsin" dedi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat