Av. Abdurrahman Dursun Sultangazi'ye Altın Bir Dönem Yaşattı

Okunma: 31015
Sultangazi 7 Mart 2024 23:36
Videoyu Aç Av. Abdurrahman Dursun Sultangazi'ye Altın Bir Dönem Yaşattı
A
a

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, görevde geçirdiği 5 yıl boyunca ilçenin çehresini değiştiren önemli projeleri hayata geçirerek, Sultangazi'ye altın bir dönem yaşattı.

Bu süre zarfında, özverili çalışmaları ve liderliği sayesinde ilçeyi daha yaşanabilir, modern ve sosyal imkanları geniş bir ilçe haline getiren Dursun, yeni hedeflerle yola devam ediyor. Yerel yönetimde bir dönüm noktası olarak kabul edilen bu başarılar, Sultangazi’nin mimarı olarak anılan Av. Abdurrahman Dursun’un adını altın harflerle yazdırmıştır.
 
Yaptığı çalışmalar arasında, yeşil alanların artırılması, çocuk oyun alanları ve spor kompleksleri gibi sosyal tesislerin inşası, altyapı ve üstyapı iyileştirmeleri, kültürel ve sanatsal etkinliklerin desteklenmesi gibi birçok önemli proje bulunmaktadır. Dursun, ilçe sakinlerinin yaşam kalitesini artırmaya yönelik adımlar atarken, Sultangazi'nin sosyal ve ekonomik gelişimine de büyük katkılarda bulunmuştur.
 
Göreve geldiği günden itibaren "insan odaklı" bir yönetim anlayışını benimseyen Av. Abdurrahman Dursun, halkın ihtiyaç ve beklentilerini ön planda tutarak, şeffaf, katılımcı ve hesap verebilir bir belediyecilik anlayışı geliştirmiştir. Bu süreçte, vatandaşların sorun ve taleplerine hızlı çözümler üreterek, halkla iç içe bir yönetim sergilemiştir.
 
Yeni dönemde de Av. Abdurrahman Dursun, daha modern bir Sultangazi vizyonuyla, ilçenin daha da gelişmesi için çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. Eğitimden sağlığa, çevre düzenlemesinden sosyal hizmetlere kadar geniş bir yelpazede projeler geliştirerek, ilçenin ihtiyaç duyduğu her alanda yenilikler yapmayı hedeflemektedir.
 
Av. Abdurrahman Dursun’un liderliğinde, Sultangazi Belediyesi, ilçeyi İstanbul'un en cazip yaşam merkezlerinden biri haline getirmek için emin adımlarla ilerlemekte ve yeni hedeflere doğru yürümektedir. Gösterdiği üstün çaba ve adanmışlıkla Dursun, sadece Sultangazi’nin değil, yerel yönetimlerin de yüz akı olmuştur. Sultangazi’nin dünü ile bugünü arasında büyük bir fark yaratan ve ilçeyi geleceğe taşıyan Av. Abdurrahman Dursun, çalışmalarıyla takdiri hak eden bir lider olarak öne çıkmaktadır.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat