Av. Abdurrahman Dursun, Üniversite Öğrencilerine Ulaşım Desteği Sağlayan Protokolü İmzaladı

Okunma: 16160
Sultangazi 4 Mart 2024 21:55
Videoyu Aç Av. Abdurrahman Dursun, Üniversite Öğrencilerine Ulaşım Desteği Sağlayan Protokolü İmzaladı
A
a

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, ilçede yaşayan üniversite öğrencilerine destek olacak bir adımı daha attı. Seçim çalışmaları çerçevesinde 50. Yıl Mahallesi B Caddesi'nde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri sırasında belediye yetkilileri tarafından sunulan bir protokolü imzaladı.




Sultangazi Belediyesi, örgün eğitimdeki üniversite ve yüksek lisans öğrencilerine yönelik önemli bir adım atarak ulaşım desteği sağlandı. Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun liderliğinde yapılan duyuruda, öğrencilerin ulaşım masraflarının artık belediye tarafından karşılanacağı belirtildi.


 
Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, gençlerin ulaşım masraflarını hafifletmek amacıyla önemli bir adım attı. Sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruyla, öğrencilere yönelik abonman ücretlerinin karşılanacağını müjdeledi.
 
Başkan Dursun, yaptığı açıklamada, "IBAN’ları yarın kontrol edelim gençler? Abonman ücretlerinin karşılanmasıyla ilgili çalışmamıza başvuru yapan yaklaşık 3000 öğrenci kardeşimizin hesaplarına mart ayı abonman ücretlerini yarın yatırıyoruz. Hep birlikte çok güzeliz." ifadelerini kullandı.


 
Bu kapsamda, Sultangazi Belediyesi'nin yaklaşık 3000 öğrenciye mart ayı abonman ücretlerini ödeyeceği belirtildi. Başkan Dursun'un bu adımıyla, gençlerin eğitimlerine destek olma ve toplumsal refahın artırılması hedefleniyor.
 
Öğrencilerin, bu destekten duydukları memnuniyetin yanı sıra, belediyenin sosyal sorumluluk projelerine verdiği önem de öne çıkıyor. Sultangazi'deki genç nüfusun, belediye tarafından sunulan desteklerle daha güvende ve desteklenmiş hissetmesi bekleniyor.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat