Av. Abdurrahman Dursun, Uğurmumcu Mahallesi Pazar Esnafını Ziyaret Etti

Okunma: 773
Sultangazi 14 Şubat 2024 21:34
Videoyu Aç Av. Abdurrahman Dursun, Uğurmumcu Mahallesi Pazar Esnafını Ziyaret Etti
A
a

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Uğurmumcu Mahallesi'nde bulunan Pazar esnafını ziyaret ederek, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Ziyaret, hem esnafların hem de mahalle halkının büyük ilgisiyle karşılandı.



Bugün gerçekleşen ziyaret sırasında Başkan Dursun, Uğurmumcu Mahallesi'ndeki Pazar esnafını tek tek ziyaret ederek, işlerini ve taleplerini dinledi. Esnafların sorunlarını yakından takip etmek ve çözüm üretmek amacıyla gerçekleştirilen bu ziyaret, mahalledeki esnaflar ve vatandaşlar arasında olumlu bir atmosfer oluşturdu.


 
Ziyaret sırasında konuşan Başkan Dursun, "Mahallemizin ve esnaflarımızın sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek için buradayız. Sultangazi'nin her bir mahallesinde olduğu gibi, Uğurmumcu Mahallesi'nde de vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın yanındayız. Taleplerinizi dikkate alarak, mahallemizin gelişimine katkı sağlamak için elimizden geleni yapacağız" dedi.


 
Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun'un Uğurmumcu Mahallesi'nde gerçekleştirdiği bu ziyaret, Pazar esnafı ve vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. Başkan Dursun’u karşısında gören vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu. Başkan Dursun, “Halkımızın ve esnafımızın sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek için buradayız” dedi.
















 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat