Arzu Durak, Tüm Canbeyler Derneğini Ziyaret Etti

Okunma: 37597
Sultangazi 1 Mart 2024 22:01
Videoyu Aç Arzu Durak, Tüm Canbeyler Derneğini Ziyaret Etti
A
a

Zafer Partisi Sultangazi Belediye Başkan Adayı Arzu Durak, Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş'u makamında ziyaret etti.

Zafer Partisi'nin Sultangazi Belediye Başkan adayı Arzu Durak, seçim kampanyası kapsamında önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Durak, Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş'u makamında ziyaret ederek STK (Sivil Toplum Kuruluşları) temsilcileriyle bir araya geldi.


 
Ziyaret sırasında, Sultangazi'nin sosyal ve kültürel dokusunu güçlendirmek adına yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Arzu Durak, Abdulbaki Durmuş ve dernek üyeleriyle samimi bir ortamda sohbet ederek, Sultangazi'nin geleceği için ortak vizyon ve projeler üzerinde görüş alışverişinde bulundu.


 
Bu ziyaret, Arzu Durak'ın yerel yönetimde işbirliği ve ortak akıl anlayışını vurgulayan kampanyası çerçevesinde önemli bir adım olarak kaydedildi. Sultangazi'deki STK'larla işbirliği içinde hareket etme ve toplumun her kesimini kucaklama yolunda atılan bu adım, seçim sürecindeki diğer adaylar tarafından da dikkatle takip ediliyor.


 
Abdulbaki Durmuş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Arzu Durak'a başarılar diledi ve Sultangazi'nin geleceği için iş birliği ve dayanışma çağrısında bulundu.


 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat