Arzu Durak, STK Temsilcilerinin Sorunlarını Dinledi Çözüm Önerileri Sundu

Okunma: 25473
Sultangazi 6 Mart 2024 15:55
Videoyu Aç Arzu Durak, STK Temsilcilerinin Sorunlarını Dinledi Çözüm Önerileri Sundu
A
a

Zafer Partisi Sultangazi Belediye Başkan Adayı Arzu Durak, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelerek kahvaltı programında buluştu. Merkezi 50. Yıl Mahallesinde bulunan Sarıkamış İsisu Karaurgan dernek Başkanı İbrahim Aktaş ile bir araya gelen Durak, "Zaferle Değişimin Tam Zamanı" sloganıyla Sultangazi Belediyesi'ni kazanacaklarına inancını dile getirdi.

Şeffaf Bir Yönetim Anlayışıyla Yöneteceğiz

Kahvaltı programında yaptığı konuşmada Durak, katılımcılara Sultangazi'nin geleceğiyle ilgili hedeflerini ve projelerini aktardı. Şeffaf bir yönetim anlayışıyla belediyeyi yönetme sözü veren Durak, halkın beklentilerini karşılamak için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.



Sorunlar Masaya Yatırıldı

Kahvaltı programında bir araya gelen STK temsilcileriyle yapılan toplantıda, Sultangazi'nin farklı kesimlerinden gelen sorunlar ve talepler masaya yatırıldı. Arzu Durak, katılımcıların dile getirdiği konuları dikkatle dinleyerek, belediye başkanı olmaları durumunda bu sorunlara nasıl çözümler getirebileceklerini aktardı.


 
Her Konuda Halkımızın Yanında Olacağız
 
Durak, özellikle altyapı, çevre düzenlemesi, eğitim, kültür, ve sosyal yardım gibi konularda yapılacak çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdi. Şeffaf bir yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini ve STK'ların da sürece dahil olacağını vurgulayan Durak, katılımcıların görüş ve önerilerine de önem verdiğini belirtti.



Adil ve Kapsayıcı Bir Yönetim Anlayışıyla Sorunları Çözeceğiz

Toplantıda ortaya çıkan çözüm önerileri üzerinde tartışılarak, uygulanabilirlikleri hakkında fikir alışverişi yapıldı. Arzu Durak, halkın ve sivil toplum kuruluşlarının ihtiyaçlarını anlayarak, adil ve kapsayıcı bir yönetim anlayışıyla Sultangazi'nin sorunlarını çözmeye aday olduklarını ifade etti.



Değişimin Öncüsü Olacağız

Sultangazi'nin geleceği için umut vaat eden ve değişimi gerçekleştirmek adına kararlı bir duruş sergileyen Arzu Durak, bu tür etkinliklerle halkın nabzını tutmaya ve onların beklentilerine kulak vermeye devam ediyor.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat