AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, Demokratik Sol Parti İlçe Başkanı Tayfun Güler'i Evinde Ziyaret Etti

Okunma: 12576
Sultangazi 26 Ocak 2024 14:07
Videoyu Aç AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, Demokratik Sol Parti İlçe Başkanı Tayfun Güler'i Evinde Ziyaret Etti
A
a

AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, siyasi diyalog ve işbirliği için önemli bir adım atarak, Demokratik Sol Parti (DSP) İlçe Başkanı Tayfun Güler'i evinde ziyaret etti. Bu samimi ziyaret, siyasi partiler arasında olumlu bir atmosferin oluşturulması ve işbirliği potansiyelinin artırılmasına yönelik önemli bir girişimi temsil ediyor.

Sultangazi'de siyasi partiler arasındaki iletişimi güçlendirmeyi amaçlayan AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, DSP İlçe Başkanı Tayfun Güler'i evinde ziyaret etti. Bu buluşma, farklı siyasi görüşlere sahip liderlerin arasında diyalog ve anlayışın pekiştirilmesine katkı sağlıyor.


 
Tayfun Güler’in ev sahipliğinde gerçekleşen ziyaret, siyasi rekabetin ötesinde bir birliktelik ve dayanışma mesajı içeriyor. İki ilçe başkanının samimi sohbeti, partiler arası işbirliği potansiyelini artırmaya yönelik bir çabanın ifadesi olarak öne çıkıyor.


 
Ziyaret sırasında gündemdeki yerel konular ve ortak projeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. İki ilçe başkanının, ilçe siyaseti için ortak çözümler arayarak işbirliği yapma iradesi, siyasi rekabetin ötesinde yerel hizmete odaklanma amacını yansıtıyor.


 
AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu'nun, DSP İlçe Başkanı Tayfun Güler'i evinde gerçekleştirdiği bu ziyaret, ilçe siyasetinde işbirliği ve diyalogun önemine dikkat çekiyor. Bu tür samimi buluşmalar, siyasi partiler arasında anlayış ve dayanışma kültürünün geliştirilmesine katkı sağlıyor.



AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, ziyaretin ardından sosyal medya Facebook’tan misafirperverliğinden dolayı Tayfun Güler’e ve ailesine teşekkürlerini illeti.

Demokratik Sol Parti Sultangazi İlçe Başkanı Tayfun Güler ise AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu’na nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat