AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Sultangazililerle Buluşmaya Hazırlanıyor: Büyük Miting Heyecanı

Okunma: 19380
Sultangazi 1 Mart 2024 23:27
Videoyu Aç AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Sultangazililerle Buluşmaya Hazırlanıyor: Büyük Miting Heyecanı
A
a

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, heyecan verici bir miting için hazırlıklara başladı. 2 Mart 2024 Cumartesi günü saat 13:30'da Sultançiftliği Merkez Cami önünde gerçekleşecek olan bu büyük buluşmada, Sultangazi halkıyla bir araya gelerek önemli mesajlar verecek.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, 2 Mart 2024 Cumartesi günü saat 13:30'da Sultangazi'nin kalbi Sultançiftliği Merkez Cami önünde Sultangazi halkıyla bir araya gelmeye hazırlanıyor. Bu önemli buluşmada, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun da Başkan Kurum'a eşlik edecek.


 
 
Miting, Sultangazi'nin nabzını tutacak ve halkın beklentilerini doğrudan duyurabileceği bir platform sunacak. Başkan Kurum'un yanı sıra, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun da halka hitap edecek isimler arasında yer alacak.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat