Adıyamanlılar Derneği Standı Yine Fark Yarattı

Okunma: 12613
Sultangazi 30 Mart 2024 16:19
Videoyu Aç Adıyamanlılar Derneği Standı Yine Fark Yarattı
A
a

Sultangazi Belediyesi'nin Ramazan etkinlik alanında yer alan Adıyamanlılar Standı, bugünkü etkinlikte de büyük ilgi gördü. Standın ev sahipliğini bugün Kahta Dernekler Federasyonu üstlendi. Ancak federasyon başkanı Kemal Karakuş'un İl dışında olması nedeniyle konukları, Bersomik Dernek Başkanı Hakan Mamaş karşıladı.

Etkinliğe geçmiş dönem Kahta Dernekler Federasyon Başkanı Osman Arslan da katılarak federasyona bağlı tüm Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileriyle bir araya geldi.


Stand, Adıyaman'a özgü çiğköfte ve diğer yöresel ürünlerin sunulduğu bir mekan haline geldi. Bu lezzetlerin konuklara ikram edildiği anlar, muhteşem bir atmosferin oluşmasına sebep oldu. Özellikle çiğköfte ikramı sırasında yoğun ilgi ve izdiham yaşandı.


 
Etkinlik boyunca dostluk ve dayanışma ruhuyla geçen anlar, Adıyamanlılar Derneği'nin standının sadece bir lezzet noktası olmanın ötesinde, kültürel bir buluşma noktası haline geldiğini gösterdi.


 
Katılımcıların ve ziyaretçilerin memnuniyeti, standın fark yaratma misyonunu bir kez daha kanıtladı. Bu anlamlı etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.









1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat