Abdullah Öztürk'ün Ramazan Bayramı mesajı

Okunma: 8177
Sultangazi 6 Nisan 2024 13:26
Videoyu Aç Abdullah Öztürk'ün Ramazan Bayramı mesajı
A
a

İstanbul'un Değerli İş Dünyası ve Sevgili Hemşehrilerim

Ramazan ayının bereketi ve coşkusuyla dolu günlerinin sonunda, bir kez daha bayram sevincini ve mutluluğunu yaşamanın heyecanını hissediyoruz. Bu özel günlerde, birlik ve beraberlik duygularımızı pekiştirerek, sevdiklerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
 
Ramazan ayı boyunca oruçlarımızla, dualarımızla ve ibadetlerimizle Rabbimize olan yakınlığımızı artırdık. Şimdi ise bayramın sevinciyle bir araya gelerek, birbirimize olan sevgi ve saygımızı pekiştirmenin zamanı geldi.
 
Bu vesileyle, İslam aleminin ve tüm insanlığın Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlarım. Bayramın, ülkemizde ve dünyada huzur, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ederim.
 
İstanbul’un sanayicileri, iş insanları, esnaf ve sanatkarları olarak, birlik ve beraberlik içinde daha güçlü yarınlara doğru ilerlemek için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Bayram coşkusunu paylaşırken, birbirimize destek olmayı ve dayanışma ruhumuzu canlı tutmayı unutmayalım.
 
Ramazan Bayramı'nın tüm İstanbul’a ve İslam aleminin her bir ferdine sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim. Birlikte nice bayramlara ulaşmak dileğiyle, tüm hemşehrilerimin bayramını en içten duygularımla kutlarım.
 
Sevgi ve saygılarımla


Abdullah Öztürk

İstanbul Sanayici İş Adamları Esnaf ve Sanatkarlar Dernek Başkanı
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat