Abdulbaki Durmuş, Ramazan Bayramı Mesajı Yayınladı

Okunma: 21362
Sultangazi 6 Nisan 2024 15:10
Videoyu Aç Abdulbaki Durmuş, Ramazan Bayramı Mesajı Yayınladı
A
a

Sevgili Canbeyler Derneği üyeleri ve değerli toplumumuzun bütün fertleri

Ramazan Bayramı’nın, bizleri bir araya getiren, kardeşlik ve dayanışma duygularımızı pekiştiren, sevgi ve saygının ön planda olduğu çok özel bir zaman dilimi olduğunu bir kez daha yürekten hissettiğimiz bu günlerde sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum.
 
Bu mübarek bayramın, bizi birbirimize daha da yakınlaştırmasını, aramızdaki sevgi ve muhabbet bağlarını güçlendirmesini temenni ediyorum. Ramazan Bayramı vesilesiyle, birlik ve beraberlik içinde, gönüllerimizin tam anlamıyla birbirine açıldığı, hoşgörü ve anlayışın egemen olduğu günler geçirmek en büyük arzumuzdur.
 
Canbeyler Derneği olarak, toplumumuzun her bireyinin bayram sevincini yürekten hissedebilmesi için dayanışma ruhumuzu en üst seviyede tutmak, kültürel ve sosyal sorumluluklarımızı yerine getirmek bizim için onur verici bir görevdir. Bu bayramın, tüm insanlık için barış, sağlık ve huzur getirmesini diler, dünyamızın daha adil ve yaşanabilir bir yer olması için umutlarımızı yenilerim.
 
Bu vesileyle, siz değerli üyelerimizin ve tüm insanlığın Ramazan Bayramı’nı kutlar, bayramın getirdiği mutluluk ve bereketin hayatınıza olumlu yansımalarını temenni ederim. Gelin, bu bayramı birbirimize daha fazla anlayış göstererek, daha fazla paylaşarak ve daha fazla sevgiyle kucaklaşarak kutlayalım.
 
Sevgi, barış ve huzur dolu nice bayramlar dilerim.


 
Abdulbaki Durmuş

Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat