Abdulbaki Durmuş, Ankara Temaslarını Tamamlayarak İstanbul'a Döndü

Okunma: 20906
Sultangazi 4 Ocak 2024 23:37
Videoyu Aç Abdulbaki Durmuş, Ankara Temaslarını Tamamlayarak İstanbul'a Döndü
A
a

Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, bazı temaslarda bulunmak üzere gittiği Başkent Ankara'dan bugün akşam saatlerinde İstanbul'a döndü.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ziyaret eden Durmuş,  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili 27. Dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili Celal Adan’ı makamında ziyaret etti.


Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret yaklaşık 45 dakika sürdü. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili 27. Dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili Celal Adan, şunları söyledi. “ Dostlarımızın nazik ziyareti bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Dostlarımızla güzel sohbetler ettik. Hasret giderdik. Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Bey ve beraberinde ki heyete en içten sevgilerimi sunuyorum” dedi.



 
Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş ise şunları söyledi. “Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili 27. Dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili Celal Adan bey daha önce derneğimizi ziyaret ederek bizleri onurlandırmıştı. Bizlerde geçte olsa bir heyetle birlikte iadeyi ziyarette bulunduk. Misafirperverliğinden dolayı MHP Genel Başkan Yardımcısı ve TBMM Başkan vekiline en kalbi duygularımızla teşekkür ediyorum” dedi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat