Abdulbaki Durmuş, Halkın Başkanı Olmayı Sürdürüyor

Okunma: 27496
Sultangazi 15 Aralık 2023 12:45
Videoyu Aç Abdulbaki Durmuş,  Halkın Başkanı Olmayı Sürdürüyor
A
a

Sivil Toplum Kuruluşu denince ilk akla gelen Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, Sultangazi'de herkesin gözdesi olmaya devam ediyor.

Sultangazi’de Sivil Toplum Kuruluşu olarak iz bırakan, bir birinden değerli konukları ağırlayan Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, yaklaşan yerel yönetim seçimleri ile ilgili konuşmuyor.


Gazetemizin sorularını yanıtlayan Durmuş şunları söyledi. “ Bu ilçede bir birinden değerli siyasetçiler ver. Biz Sultangazi’ye mal olmuş sivil toplum kuruluşuyuz. Siyasetçilerimiz siyaseti konuşsun. Bizde vatandaşlarımızın birlik ve beraberliği için mücadele edelim. Sivil toplum kuruluşu olarak hiçbir siyasi partiden bir beklentimiz yok. Bu güne kadar olmadı, bundan sonra da olacağını sanmıyorum” dedi.

 
Durmuş, konuşmasına şöyle devam etti. “Biz hemşerilerimizin derdiyle dertlenen onların derdine derman olmaya çalışan bir kurumuz. Bizim derdimiz, gençlerimiz, bizim derdimiz fakir, fukara, bizim derdimiz, yetimler ve öksüzler biz bunların derdiyle dertlenmeyi kendimize görev bilmişiz. Biz dar gelirli çocuklarımıza burs vermeyi kendimize ilke edinmişiz. Biz hemşerilerimizin mutluluğunu paylaşmayı onların sevincine ortak olmayı seçmişiz. Başka da bir gayemiz yoktur. Çünkü biz sivil toplum kuruluşuyuz” dedi.
 
 
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat