8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ'NDE GAZİOSMANPAŞA MEYDANI'NDAN YÜKSELEN SES "BİZ BURADAYIZ!"

Okunma: 3063
Sultangazi 9 Mart 2024 12:31
Videoyu Aç 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ'NDE GAZİOSMANPAŞA MEYDANI'NDAN YÜKSELEN SES "BİZ BURADAYIZ!"
A
a

31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını hızla devam ettiren Büyük Birlik Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Fedai Karakol saha çalışmalarında halk tarafından ilgi ve sevgiyle karşılanıyor.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebeti ile Gaziosmanpaşa Meydanı'nda partisinin meclis üyesi adayları ve çalışma arkadaşları ile birlikte hanımefendilere çiçek takdim eden Karakol, yerel seçimler için hanımlardan destek istedi.



Kadının, aile ve toplum açısından düzen oluşturucu ve toparlayıcı en büyük unsur olduğunu ifade eden Fedai Karakol "Hepimiz biliyoruz ki ülkemizde seçim daha çok kadınların emek ve sağduyuları sayesinde kazanılır.



Bu sebeple başımızın tâcı kadınlarımızın bize olan desteğini fazlası ile önemsiyor ve onların nezdinde tüm Gaziosmanpaşa halkını Büyük Birlik Partisi'nin değişmeyen, onurlu ve dürüst siyaset yolunda bizimle yürümeye davet ediyoruz.



Gerek birebir temaslarda gerek ise esnaf ve ev ziyaretleri, seçim sohbetleri esnasında halkın büyük sevgi ve teveccühüne mazhar oluyoruz. Bu da bizlerin 31 Mart yerel seçimlerinin ilçemiz adına bir şeylerin değişmesine ve daha iyiye gitmesine vesile olacağına dair var olan ümidimizi fazlasıyla arttırıyor.



Biz bu ilçenin evlatları olarak Gaziosmanpaşa'yı halkımız ile birlikte yönetmeye talibiz. Seçimi kazanmak, hizmetin ve ilçemizin kalkınmasının ilk basamağıdır, gelin bu hizmet merdivenlerini şeffaf ve dürüst belediyecilik anlayışı ile birlikte çıkalım. Bizler kaybeden değil, kazanan bir Gaziosmanpaşa için oylarınıza talibiz." Diyen Fedai Karakol "8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü bir kez daha kutluyor ve daha yaşanabilir bir Gaziosmanpaşa için bu vesile ile hanımefendilerin ve tüm halkımızın oylarına talip olduğumuzu ifade ediyorum" dedi.




 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat