Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adayı Yasemin Güngör: "Sizlere Hizmet Etmek İçin Adayım"

Okunma: 2022
Sultangazi 6 Şubat 2024 15:39
Videoyu Aç Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adayı Yasemin Güngör: "Sizlere Hizmet Etmek İçin Adayım"
A
a

Yunus Emre Mahallesi'nde yerel yönetimin geleceği için hareketlenme başladı. Mahalle sakinlerinin ihtiyaç ve taleplerini karşılamak amacıyla adaylığını açıklayan Yasemin Güngör, halka yönelik samimi bir mesaj verdi.

Güngör, "Sizler için buradayım, sizlerle birlikte bu mahalleyi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için aday oldum. Mahallemizin her bir ferdiyle yakından ilgilenerek, sorunlarını dinleyip çözüm yolları üreteceğim. Yunus Emre Mahallesi'nin geleceği için birlikte çalışmaktan mutluluk duyacağımı belirtmek isterim." ifadelerini kullandı.
 
Yasemin Güngör’ün adaylığı, mahalle sakinleri arasında olumlu bir karşılık bulurken, yerel seçim atmosferinin hareketlenmesine de neden oldu. Güngör’ün adaylık süreci boyunca halkla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunması ve projelerini paylaşması bekleniyor.
 
Yunus Emre Mahallesi halkı, önümüzdeki dönemde mahallelerinin yönetimini emanet edecekleri kişiyi dikkatle seçerken, adayların hizmet anlayışı ve vaatleri üzerinde titizlikle duracakları belirtiliyor. Yasemin Güngör’ün "Sizlere Hizmet Etmek İçin Adayım" sözleriyle ortaya koyduğu kararlılık, mahalle sakinleri arasında umut ve heyecan yaratıyor.
 
 
 
1000
icon
Yakup Akkoyun 1 Nisan 2024 23:23

Allah'ın izniyle beraber kazanacağız yasamen abla en sevdiğin dönerci kardeşin

0 0 Cevap Yaz
Tekin karakus 7 Şubat 2024 11:08

Mahallemizi yasanabilir bir hale getirmesi kendisi içinde ilerki dönemde kendisi içinde beliryeci olacak başarılar diliyorum

0 3 Cevap Yaz
Yasemin Güngör

Çok teşekkür ediyorum 🙏 Ben değil Biz Olacağız

0 0
Sevda 6 Şubat 2024 19:26

Muhtar adayı olarak Yasemin Güngör Yunusemre mahallesi muhtar adayımız YASEMİN GÜNGÖR desteği miz ondan yana DAYANIŞMA YAŞATIR

0 1 Cevap Yaz
Yasemin

Çok teşekkür ediyorum 🙏

0 0
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat