Yasin Kul, Çat 25 Spor Kulübüyle Yemekte Buluştu

Okunma: 3831
Sultangazi 7 Şubat 2022 03:52
Videoyu Aç Yasin Kul, Çat 25 Spor Kulübüyle Yemekte Buluştu
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul ve Teşkilat Başkanı Ensar Acar, Erzurum 25 Çat Spor futbol takımı ile yemekte bir araya geldi.

Sultangazi’nin başarılı spor kulüplerinden İstanbul 25 Çat Spor U-18 gençler takım Lig’inde şampiyon oldu. Kulüp Başkanı teknik heyet ve Futbolcuların büyük gayret ve çabalarıyla şampiyonluk ipini göğüsleyen 25 Çat Sporun şampiyonluğunu ilk kutlayan Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul ve beraberindeki heyet oldu.



25 Çat Sporu yakından takip eden Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı elde edilen “şampiyonluk bizlerin göğsünü kabarttı” emeği geçen, alın teri döken herkesi tebrik ediyoruz dedi.   

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, sosyal medya Facebook hesabında yaptığı açıklamada şunları yazdı. “Mensubu olmaktan mutluluk duyduğum 25 çat sporumuzun Şampiyonluk yemeğinde Ensar Acar başkanımız ile birlikte kıymetli genç futbolcu kardeşlerimiz teknik kadro ve çok değerli başkanımız Sn. Abdullah Eroğlu ile beraber olduk. Başta Başkanımız olmak üzere yönetim kurulumuzu, teknik heyetimizi ve Şampiyon takımımızı tebrik eder başarılarının devamını dilerim” dedi.
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat