Yasemin Güngör, Gümbür Gümbür Geliyor

Okunma: 15665
Sultangazi 20 Ocak 2024 02:45
Videoyu Aç Yasemin Güngör, Gümbür Gümbür Geliyor
A
a

Yunusemre Mahallesi Muhtar Adayı Yasemin Güngör, Rengin Düğün Salonu'nda gerçekleştirdiği Muhtarlık tanıtım toplantısında muhteşem bir geceye imza attı.



Çok önemli bir davetli topluluğunun hazır bulunduğu Muhtar Adaylık tanıtım toplantısı tek kelimeyle harikaydı. Muhtar Adayı Yasemin Güngör’ün konuşması geceye damga vurdu.


 

Yunusemre Mahalle muhtarı Yasemin Güngör’ün tanıtım toplantısının sunumunu Sultangazi’nin sevilen ismi Ahmet Demir yaptı. Tanıtım toplantısına Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Nevzat Altun,   Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Erol Odabaş, Zara Dernekler Federasyonu Başkan Vekili Ayhan Bektaş,  CHP Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Cihan Bektaş, İşçi Partisi İstanbul 2. Bölge 28. Dönem Milletvekili Adayı Sennur Sırbudak, AKD Sultangazi Pir Sultan Abdal Cemevi Başkan Yardımcısı Karanfil Çaylak ve yüzlerce davetli katıldı.


 

Yunusemere Mahallesi Muhtar Adayı Yasemin Güngör, yaptığı konuşma ayakta alkışlandı. Yunusemre Muhtarı olması halinde projelerini anlatan Güngör, büyük beğeni topladı. Güngör şöyle konuştu “ Yunusemre Mahallesi yıllardır unutulan, ötekileştirilen, yok sayılan bir mahalle konumunda. Ben Muhtar olduğum tarihten itibaren mahallemin her caddesinde ve her sokağında yanlış giden nedir. Bu mahallenin neye ihtiyacı vardır. Bu mahallenin öncelikleri nelerdir bunun tespitiyle yola çıkacağız. Biz muhtarlar vatandaş ile devlet arasındaki bir köprüyüz. Muhtarların elinde sihirli bir değnek, kasalarında milyonlarca bütçe yok. Biz Mahallemizde eksik olanları, ihtiyaç sahiplerini, mağdur ve kimsesizleri o ilçenin mülkü ve idari amirlerine bildiren çözüm üreten kurumlarız. Bu yanlışa bir çare bulacağız” dedi.  


 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar ise şunları söyledi. “ Bizler Kim bir mahalleye, bir ilçeye ve bir ile yakışıyorsa. Kim yaşadığı yere değer katıyorsa her zaman ve her yerde onu desteklemeye, onun önünü açmaya çalışırız. Yasemin Kardeşimizin çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyorum. Çok güzel bir program yapmış emeklerine sağlık, kendisine başarılar diliyorum. Ben de CHP Sultangazi Belediye Başkan Aday Aday’ıyım, burada bulunan tüm dostlarımın desteğini bekliyorum” dedi. 








 
 
1000
icon
Memet mede 20 Ocak 2024 18:25

Yasam gazetesi net sayinmuhabir kardeşim çok teşekürler yasemin kızımızın sesini duyurduģu için sizin ve sizin gibi duyarliinsanlarin taktiriyle inşallah basarili olur dayanışma yasatir saygılar kardesime

0 1 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat